'Spiritual Boyfriends' de Núria Guiu

'Spiritual Boyfriends' de Núria Guiu

Ver entradas
'Spiritual Boyfriends' de Núria Guiu

'Spiritual Boyfriends' de Núria Guiu

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Spiritual Boyfriends és un solo que gira entorn de la relació cos-poder.

El ioga és el marc contextual de la performance, el qual serveix per qüestionar polítiques de poder sobre els cossos; un poder extern imposat sobre aquests així com un poder que l'individu s'imposa sobre si mateix a través d’una autodisciplina.

Digitalitat, bellesa, salut, capital, amor, erotisme i auto-ficció, són conceptes entrellaçats que s'aborden com una forma d'experiència espiritual vinculada a la construcció de rols de poder a través del cos i la seva imatge social.

Quin paper juga Internet en relació a la política neoliberal i les seves tècniques de control i vigilància?

Direcció i performer: Núria Guiu | Assessorament Artístic : Esther Freixa, Sónia Gómez | Acompanyament Dramaturgic: Lluc Ubach | Disseny d’escenografia: Lola Belles | Assessorament vestuari: Lola Belles | Disseny de llum: Joana Serra | Assitència tècnica: Sergio Roca | Manager: Fani Benages | Residencia a: Sala Hiroshima, La Caldera Les Corts, Graner de Barcelona, Cra’p, La Briqueterie CDCN. | Artista associada a: Graner de Barceloa | Gràcies a: Claudia Mirambell, Alicia Kopf, Telemanrec, Carles Decors, Claudia Brufau, Søren Evinson | Co-producció Festival Grec de Barcelona, La Briqueterie CDCN du Val-de-Marne. Estrenat a Festival Grec Barcelona 2020

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 5/12/2020
Ho vaig gaudir molt, però?
Hola Núria, l'altre dia no vaig tenir temps de parlar amb tu, ja que vam haver de marxar corren pel toc de queda. Vaig gaudir molt veient la teva feina, però també m'agradaria xerrar amb tu sobre u Leer más a part de la coreografia, que segons el meu parer o no la vaig saber captar o no esta tant afinada. Em sap greu, espero que no et molestis. Si tens temps i et fa ganes en parlem algun dia i t'explico. ( 620909393 ). Tampoc és tan important es que em vaig quedar amb ganes de parlar-ho. De totes maneres, (ja ho vaig fer-ho dissabte), felicitar-te per la teva valentia en fer un altre peça que diu coses, amb una tècnica i qualitat impecables, i un saber estar que tots els presentes vam gaudir. Bravo per la feina i per aproximar-nos al teu mon. Un plaer i disculpa el meu atreviment. Una abraçada. Pere
Pere
9/12/2020
Opinión verificadaAsistió el 6/12/2020
In Spain we call it soledad
Alimento para el alma
Zicu
7/12/2020
Opinión verificadaAsistió el 5/12/2020
Fantastico!!
Experiència gratificante! Nuria nos explica su història con su cuerpo, espiritualitad y dominación. No se lo pierdan! Gracias Nuria por tu arte!
Coshida
6/12/2020
Opinión verificadaAsistió el 4/12/2020
Un espectáculo redondo
Molt recomendable!
Bruna
5/12/2020

¡Compartir!

Organizado por

La Caldera Les Corts

Ver detalles