SÚPER GEGANT presenta "Una casa als aiguamolls" a Jazz Cava Vic

SÚPER GEGANT presenta "Una casa als aiguamolls" a Jazz Cava Vic

Ver entradas
SÚPER GEGANT presenta "Una casa als aiguamolls" a Jazz Cava Vic

SÚPER GEGANT presenta "Una casa als aiguamolls" a Jazz Cava Vic

La Jazz Cava. Rambla dels Montcada n.5. Ver mapa


El evento ha sido cancelado.

Este evento ha sido cancelado por el promotor por el siguiente motivo:

Lamentem informar-vos que s’ha decidit posposar totes les activitats compreses entre el 12 i el 27 de març. En compliment de la resolució SLT/704/2020, d’11 de març, per la qual s’adopten mesures de restricció d’un terç de l’aforament màxim autoritzat.

Si compraste una entrada para este evento hemos procedido a hacer la devolución. Además te hemos mandado un email al correo electrónico que utilizaste al hacer la compra con toda la información.

Descripción

Divendres 20 de març SÚPER GEGANT (Indie pop, Bcn) | Hora: 23h | Preu: 6€/8€

Web     Facebook     Spotify

Súper Gegant és l’univers de guitarres, distorsions, reverbs, ecos i delays del Claudi Herreros, el Miquel Bernis i el Marcel Mercadé i presentarà el seu nou disc "Una casa als aiguamolls" (Indian runners).

¿Cançons entre soroll o soroll entre cançons? Súper Gegant són cançons directes i contundents. Melodies pop embolcallades per hammonds, sintetitzadors i sobretot guitarres. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com The Velvet Underground o The Jesus and Mary Chain.

Part de la història que Súper Gegant explicaven a les entrevistes del seu primer disc era la d’un grup que havia tocat molts pals i jugat amb molts colors al local d’assaig, Un treball que un disc tan afilat i boirós com el ‘Camina i Oblida’ no permetia veure del tot. El nou disc de la banda "Una casa als aiguamolls" obre part d’aquest ventall d’influències que sempre han conviscut amb el grup.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

La Jazz Cava (Vic)

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información