Taller Infantil d'Hamburgueses

Taller Infantil d'Hamburgueses

Ver entradas
Taller Infantil d'Hamburgueses

Taller Infantil d'Hamburgueses

Mercat Central de Tarragona. Plaça Corsini s/n . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Els Mercats de Tarragona impulsen la primera edició de la Festa de l’hamburguesa, que tindrà lloc a la Plaça Corsini el proper dissabte 28 de maig al matí. Amb la voluntat de posar en valor un dels productes icònics de mercat i de dinamitzar alhora l’entorn comercial del centre de la ciutat, la iniciativa cuinarà i servirà de forma gratuïta a la Plaça Corsini les hamburgueses comprades a les parades del Mercat Central, les quals oferiran promocions especials en les seves varietats d’hamburgueses. Totes les hamburgueses cuinades es serviran amb pa, salsa i ingredients.

La jornada, que començarà a partir de les 9.00h del matí i s’allargarà fins les 15.00h o fins a exhaurir existències, també comptarà amb un assaig obert de la Banda Unió Musical de Tarragona a Plaça Corsini a les 12.30h del migdia. Els Mercats de Tarragona sortejaran properament entrades pel concert que la BUMT farà a la ciutat el proper 19 de juny.


Taller infantil d’hamburgueses al Mercat Central

Com a activitat prèvia a la Festa de dissabte al matí, el dijous 26 de maig a les 17.30h el Mercat Central ha programat un taller infantil d’hamburgueses. Montse Bertran i Maria Virgili, paradistes del Mercat Central, ensenyaran als més petits de la casa com fer hamburgueses de forma artesanal.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Mercats de Tarragona

Ver detalles