TIRANAS BANDERAS II de L△ST

TIRANAS BANDERAS II de L△ST

Ver entradas
TIRANAS BANDERAS II de L△ST

TIRANAS BANDERAS II de L△ST

Nau Ivanow. Nau Ivanow- C/Hondures 30 08027. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

L'estudi de creació L△ST, un dels projectes seleccionats per la Beca DespertaLab 2020, presenta la seva obra 'TIRANAS BANDERAS II'.

El Cicle de creació escènica DespertaLab, impulsat per la Nau Ivanow i la Sala Atrium, té l'objectiu de donar suport a la creació teatral més recent, contribuint a l’entrada de les joves companyies a les xarxes professionals.

TIRANAS BANDERAS II

'TIRANAS BANDERAS II' parla des de l’admiració absoluta de com les banderes aconsegueixen amb aparent facilitat tot allò que el creador de teatre no arriba a assolir mai, utilitzant els mateixos recursos dels que disposem en les arts escèniques: explica com les banderes són la llavor d’una ficció que perdura per sempre en l’imaginari popular; parla de com les banderes apel·len a un sentiment que romandrà per sempre en el cor (el cor?) dels seus; i mostra com quan intenten sublimar la complexitat d’un país o d’una ideologia en tres colors mal combinats se’n surten. Ens flipa aquest carisma i el domini de la gestió del capital emocional del seu públic. I li voldríem rendir homenatge.

Passa, però, que ens dona també la sensació que la bandera conviu a l’univers del Cristo en la Cruz, l’aura incorruptible de l’esquerra i la pometa del Mac, i que representa sense matisos un símbol dels poders que se n’aprofiten d’aquesta necessitat tan nostre de pertànyer a un grup, de tenir un lloc on tornar quan tot va malament, per treure rèdit de qualsevol tipus. I a alguns ja els hi està bé i viuen feliços en la seva disciplència. I això no mola tant, i ens cabreja una mica, o molt, però sobretot ens cabreja el fet indiscutible que la bandera és, per definició, lletja. Lletja en la seva concepció, en el seu disseny i en la seva realització. Lletja com feta a disgust, com pegar-a-un-padre, com els vestits del Macson.

I això és el que ens puteja més; que ja que poses a quatre potes a una multitud i la sodomitzes mentre li fas empassar doblada una història sense cap ni peus, almenys proporciona-li a aquest cuento un embolcall bonic. Que no costa res. Que estem a l’era del packaging. Encara que sàpigues que funcionarà de qualsevol de les maneres, encara que ningú no reclami. No costa res posar carinyo a les coses-ideologies-brainwashings.

Falta carinyo en les banderes. I per aquí no passem. I d’això va 'TIRANAS BANDERAS II', de com la falta de carinyo no s’hauria de deixar passar mai.

FITXA ARTÍSTICA

Una peça de L△ST

A escena: Gaia Bautista, Ignasi Guasch i Alberto Román.

Assessorament artístic: Santiago Sierra

Una producció de la Nau Ivanow i L△ST

Agraïments: Jordi Fondevila, Eugenio Merino, Hermanas Picohueso, David, Fernando, Aina i Laia.

Peça guanyadora de la Beca DespertaLab 2020.

Amb el suport de l'Institut Ramon Llull i el Ministerio de Cultura y Deportes.

FUNCIONS

Dijous 25/02, divendres 26/02 i dissabte 27/02 de febrer a les 20h, diumenge 28/02 a les 18h

Dijous 4/03, divendres 5/03 i dissabte 6/03 a les 20h, diumenge 7/03 a les 18h

INFORMACIÓ

Idioma de l’espectacle en castellà

Durada aproximada de 50 minuts

LΔST

LΔST és un estudi de creació escènica. Els seus projectes transiten entre la instal·lació, la performance i el teatre de text. Concebut com a espai d’experimentació i de generació de sinergies amb professionals de diferents àmbits i disciplines, centra el seu interès en els processos relacionals i en la concepció del públic com a agent actiu en el desenvolupament de la dramatúrgia dels espectacles.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 26/02/2021
Fantástica
Verdades como puños! Muy recomendable!!
Carme
27/02/2021

¡Compartir!

Organizado por

Nau Ivanow

Ver detalles