VAN GOGH d'Ever Blanchet

VAN GOGH d'Ever Blanchet

Ver entradas
VAN GOGH d'Ever Blanchet

VAN GOGH d'Ever Blanchet

Sala Trono Armanyà. Carrer Armanyà, 11. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

12 de març a les 20.00 h 

13 de març a les 20.00 h

14 de març a les 18.30 h


Van Gogh

Cia. Versus Teatre (Barcelona)


Sinopsi

L'actor Jaume Garcia Arija encarna la lucidesa i la "bogeria" de Vincent Van Gogh, un artista plenament conscient del que pretén. Parla de l'amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, de la pintura i del món artístic. Alhora que ens parla d'ell, interpel·lant-se a si mateix, també ho fa amb l'espectador. Tot plegat recolzat amb una proposta de videoart inspirada en les seves obres, que proporciona una visió total i immersiva de l'espectacle. L'acció es desenvolupa entre la crisi de Borinage, quan Van Gogh té vint-i-set anys i unes hores abans de la seva mort, a trenta-set anys.


Català / 75 min / Monòleg dramatitzat


Fitxa artística

Autoria: Ever Blanchet a partir de les cartes a Theo.

Traducció al català: Josep Maria Vidal

Interpretació: Jaume Garcia Arija

Direcció: Maria Clausó i Ever Blanchet

Videoart: Nito Cilintano

Espai i caracterització: Martina Buroni

Vestuari: Rafató Teatre

 

Crítica

“La interpretació que fa de Vincent van Gogh el Jaume Garcia Arija és espectacular i resulta molt difícil de descriure amb paraules: s’ha de veure”.

Eduardo de Vicente, EL PERIÓDICO


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 14/03/2021
UN TEXT EXCEPCIONAL, UNA INTERPRETACIÓ MESTRA
Ens va encantar. Abans d'anar a veure l'obra vam llegir una mica sobre la vida de Van Gogh per posar-nos en antecedents. Una interpretació brillant de Jaume Garcia Arija , un text esplèndid que es m Leer más reixeria una segona lectura reposada per reflexionar sobre tot els temes que proposa i una escenografia que convida a gaudir de les meravelloses obres pictòriques d'aquest geni de les arts plàstiques. Impressionant. Sens dubte, recomano l'obra, de la mateixa manera que jo mateixa la tornaria a veure si en tingués l'oportunitat.
Cel
15/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 13/03/2021
Una proposta molt completa.
Les cartes al seu germà Teo són un fons immesurable que rescabala el món interior de Vincent Van Gogh. Es qüestiona sobre la vida, la pintura, els pintors... d'una manera molt propera en què l'actor b Leer más sca la complicitat de l'espectador i l'obté de seguida, ja que el fa endinsar dins el seu món i l'acompanya fins al final, perquè no el pot deixar.
Montse
14/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 13/03/2021
Excel·lent! Gran sorpresa.
Vaig anar amb la meva parella. Em va agradar l'obra perque desde el minut u t'absorveix i va fer que estigués atent a les reflexions que fa l'actor sobre com actuar en la curta vida que vivim.
Xavier Albiac
14/03/2021
Opinión verificadaAsistió el 12/03/2021
Valoración
Guión y puesta en escena :8.interpretación:9
Ib
13/03/2021

¡Compartir!

Organizado por

Sala Trono

Ver detalles