Viatge literari: Mequinensa de Jesús Moncada

Viatge literari: Mequinensa de Jesús Moncada

Ver entradas
Viatge literari: Mequinensa de Jesús Moncada

Viatge literari: Mequinensa de Jesús Moncada

Mequinensa. Mequinensa. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Us proposem un viatge literari a la franja, a Mequinensa, on el paisatge és ric i sorprenent, com també ho és la literatura que n’ha plasmat la vida i la natura. Resseguirem, acompanyats de guies experts, la terra i el territori literari de Jesús Moncada, tot coneixent de primera mà la destrucció de l’antiga Mequinensa.
 
La Mequinensa de Jesús Moncada tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre i és la proposta d’Espais Escrits per aquest 2019 després del viatge literari pel Baix Camp de l’any passat, seguit al de Mallorca i Itàlia. Una oportunitat per als membres i amics de la Xarxa de conèixer l’entorn i el treball en patrimoni literari en aquesta part del país.
 
El viatge, organitzat per Espais Escrits, compta amb el suport organitzatiu de Lourdes Ibarz, col·laboradora de l'Espai Jesús Moncada. Ajuntament de Mequinensa.


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

¡Compartir!

Organizado por

Fundació Mallorca Literària

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información