Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Ver entradas
Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Golem's Teatre. C/Sant Lluís, 64. Ver mapa

Escolle data

Escolle hora

Descrición

Dissabte 28 de gener , 21.30h - David Arnau, Ana Bravo, Marc Sarrats. MC: Albert Floyd
Dissabte 11 de febrer , 21.30h - Especial Roast Fights ( Veure Entrades )
Dissabte 25de gener, 21.30h - Lineup per confirmar

Comedy Gold Show és un espectacle de Stand Up Comedy bilingüe —el còmic escull l'idioma— inspirat en els Comedy Clubs d'estil més americà, però sense posar a prova el teu nivell de First Certificate. Combinacions de còmics diferents a cada show (veure fotos), però sempre amb un denominador comú: stand up que és or pur. 

Dit breument: 3 còmics en temps escalonats + un MC, cervesa i un mateix estil Comedy Gold* que ens fan l'espectacle de standup referent a nivell estatal.

* "It 's Comedy Gold" és una expressió anglesa que s'utilitza per referir-se a un humor o acudit d'alta qualitat, que fa riure de forma hilarant. Sí, no tenim àvia. De veritat, no en tenim. Era molt gran.


Política de acceso

- Gel hidroalcohòlic disponible
- Si tens COVID, no vinguis.
- Si tens els límits de l'humor molt baixos, tampoc.

172 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 28/01/2023
Molt divertit
Divertit amb riure assegurat!
Bru
29/01/2023
Opinión verificadaAsistiu o 14/01/2023
Els comics i el Host brutals
Tant els 3 comics com l'Albert van estar brillants pero els 2 homes que estaven amb ell a la porta una mica impresentables, la veritat. Van ser força maleducats, un amb el tema de la gestió de les tau Ler máis es i l'altre al bar. Tot i aixo el show va estar molt bé, com sempre.
Axel
16/01/2023
Opinión verificadaAsistiu o 14/01/2023
Genial todo!
Genial todo!
Belén
15/01/2023
Opinión verificadaAsistiu o 12/11/2022
No ho recomano
No ens va agradar gens. La web ho ven com a un espetacle de cómics expertes, però ens va semblar un show de principiants. A més a més, ho mostraven com a un show bilingüe però tan sols una dels cómics Ler máis ha parlat espanyol, el reste català. Ens hauria agradat veure shows més profesionals i divertits.
Nerea
19/12/2022
Per gustos colors però al show que comenta (més d'un mes després, casi se t'oblida, eh?) hi havia 3 còmics: dos d'ells professionals de llarga trajectòria i un més novell que només va fer 10min. Que no t'agradin no els fa menys professionals. Dos ho van fer en català i una altra en castellà. El que vindria a ser un show bilingüe, a no ser que siguis d'aquella gent que creu que bilingüe significa 100% en castellà. Moltes gràcies per venir, ja ens sap greu però nosaltres tampoc et recomanem com a públic =)
Comedy Gold Barcelona
20/12/2022
Opinión verificadaAsistiu o 10/12/2022
Han tornat el roasts per la porta gran!
Feliç que hagin tornat els roasts i més amb el nivell que van demostrar ahir tots els còmics que hi van participar, sense excepció, molt grans! Espero que n'hi hagi més aviat.
Clara
11/12/2022
Cargar máis

Compartir!

Organizado por

Comedy Gold Barcelona

Ver detalles