Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Ver entradas
Comedy Gold Show

Comedy Gold Show

Golem's Teatre. C/Sant Lluís, 64. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

Dissabte 25 de març, 21.30h - Borja Calvo, Irene Meneguzzi, Kaco Forns. MC: Albert Floyd
Dissabte 8 d'abril, 21.30h - Lineup per confirmar

Comedy Gold Show és un espectacle de Stand Up Comedy bilingüe —el còmic escull l'idioma— inspirat en els Comedy Clubs d'estil més americà, però sense posar a prova el teu nivell de First Certificate. Combinacions de còmics diferents a cada show (veure fotos), però sempre amb un denominador comú: stand up que és or pur. 

Dit breument: 3 còmics en temps escalonats + un MC, cervesa i un mateix estil Comedy Gold* que ens fan l'espectacle de standup referent a nivell estatal.

* "It 's Comedy Gold" és una expressió anglesa que s'utilitza per referir-se a un humor o acudit d'alta qualitat, que fa riure de forma hilarant. Sí, no tenim àvia. De veritat, no en tenim. Era molt gran.


Política de acceso

- Gel hidroalcohòlic disponible
- Si tens COVID, no vinguis.
- Si tens els límits de l'humor molt baixos, tampoc.

174 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 11/03/2023
Molt bo!!
Bones, he repetit per segona vegada i la veritat que m'ho paso genial. Volia comentar un parell de coses: - únic cosa que no m'agrada és que el presentador repeteix acudits i la veritat que és una Ler máis osa que em tira enrere per.tormar a venir, no m'agradaria sentir el mateix acudit una tercera vegada ;) - l'altre cosa que volia comentar és que durant últim còmic es reparteix elmpaper per qui vulgui apuntar-se al newsletter i la veritat que distreu una mica (crec que al còmic també ;) ) potser es pot deixar a l'entrada i abans d'acabar explicar-ho ontrobar un altre moment. De totes maneres les dues vegades ha estat genial i repetirem !!
Ai
13/03/2023
Opinión verificadaAsistiu o 11/03/2023
Molt bona Rako Ramos
Ens va agradar Rako Ramos, els nois no van ser tant rodons En quant als nois, no entenc perquè fan els acudits en castellà, o, si més no, no barregen idiomes.
Geno
12/03/2023
Hola! Al Gold donem llibertat total als còmics en l'idioma en que volen actuar. Dóna la casualitat que aquest dissabte excepte el presentador, tant els dos còmics com la Rako van escollir castellà. Altres dies passa tot el contrari. Gràcies pel comentari!
Comedy Gold Barcelona
13/03/2023
Opinión verificadaAsistiu o 28/01/2023
Molt divertit
Divertit amb riure assegurat!
Bru
29/01/2023
Opinión verificadaAsistiu o 14/01/2023
Els comics i el Host brutals
Tant els 3 comics com l'Albert van estar brillants pero els 2 homes que estaven amb ell a la porta una mica impresentables, la veritat. Van ser força maleducats, un amb el tema de la gestió de les tau Ler máis es i l'altre al bar. Tot i aixo el show va estar molt bé, com sempre.
Axel
16/01/2023
Opinión verificadaAsistiu o 14/01/2023
Genial todo!
Genial todo!
Belén
15/01/2023
Cargar máis

Compartir!

Organizado por

Comedy Gold Barcelona

Ver detalles