DAVID PALAU I NACHO ROMERO

DAVID PALAU I NACHO ROMERO

Ver entradas
DAVID PALAU I NACHO ROMERO

DAVID PALAU I NACHO ROMERO

PATI DE LA TORRE LLUVIÀ. TORRE LLUVIÀ CAMI DE RAJADELL. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

* Per garantir que estigueu junts a la mateixa taula cal que compreu les entrades juntes.
* En cas que alguna persona vulgui afegir-se a la vostra taula després d'haver fet la compra ens podeu escriure a entrades@voila.cat i farem el possible per afegir-la.


David Palau forma part de la banda amb qui Joan Manuel Serrat es troba recorrent diferents països en el que serà la seva última gira.
És realment difícil trobar dates lliures per programar un concert amb ells i no podiem deixar passar la oportunitat de gaudir de David Palau i Nacho Romero  en directe en un dels primers concerts de VOILÀ A LA LLUVIÀ.

Nacho Romero és un músic amb una dilatada carrera professional de més de 20 anys als escenaris i junt amb David Palau creen un tandem perfecte oferint un directe potent i de qualitat en el que capten al públic amb els temes més representatius de varies dècades.

A Palau se’l coneix com a “el guitarrista dels famosos” és que és el guitarrista principal de Serrat i Sabina, ha treballat amb artistes tan nacionals com internacionals. Alejandro Sanz, David Bisbal, Ana Belén, Miguel Bosé o Miguel Rios en l’àmbit nacional, Bobby Kimball (Toto), Bill Champlin (Chicago) o Fran Cosmo (Boston) són només alguns dels noms que han comptat amb
la professionalitat d’aquest músic guanyador d’un Grammy i amb una experiència de més de 2000 concerts arreu del planeta.

Prepareu-vos per gaudir-ho de valent!!!

Tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges des de les 19:00 i fins les 24:00 viurem l’estiu en un entorn privilegiat on poder sopar, gaudir d’un concert o fer una copa envoltats del patrimoni arquitectònic del Bages i d’unes vistes privilegiades.

SOPEM?

Tots els dies al pati de la Torre Lluvià trobaràs opcions per sopar o picar alguna cosa durant el concert.

*COM ARRIBAR A LA TORRE LLUVIÀ?* A només 5 minuts de Manresa.

*Aquí tens la ubicació: https://maps.app.goo.gl/kUpfYc8piYHjQZMT8


Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

2 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 3/06/2022
Profesionalidad y humildad
Sin duda un gran concierto, David y Nacho se complementan muy bién. A parte, són grandes profesionales y mejores personas. David es un monstruo de la guitarra que lleva muchos años acompañando a los m Ler máis s grandes artistas de todo el mundo y con una humildad increïble, sin duda un referente para los otros músicos como yo.
Hugo
4/06/2022
Opinión verificadaAsistiu o 3/06/2022
Talent
Talent acompanyat de bona musica
Susana
4/06/2022

Compartir!

Organizado por

VOILÀ!PRO

Ver detalles