EL FOLLET BLAVET

EL FOLLET BLAVET

Ver entradas
EL FOLLET BLAVET

EL FOLLET BLAVET

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

L’espectacle forma part de la trilogia creada per Estudi Zero Teatre sobre els colors bàsics, que va adreçada al públic de la primera infància. A partir del color blau, el personatge viatger va explicant contes i experiències d’arreu del món, treballant valors com la integració, el respecte per la natura, la importància de compartir, el valor de la diversitat, la participació, la imaginació,… L’actriu, amb un teatret de tres portes (Kamishibai) i altres tècniques com l’origami, el pop-up, les titelles, el teatre d’objectes, la música i les cançons, explica i interpreta els contes per als nins aconseguint un efecte màgic que desperta la imaginació i fantasia dels més petits, viatjant a traves de l’espai i del temps, i narrant les seves vivències i les dels seus avant passats.

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

2 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 8/12/2021
Nos encantó!!!
Obra de teatro ideal para niños y para padres!!
Marta
9/12/2021
Opinión verificadaAsistiu o 8/12/2021
Divertida
Duración ideal para público infantil, la actriz supo llegar a ellos mediante la escenografía-historia-canciones, la sala pequeña y recogida con una buena temperatura y todos los adultos asistentes lle Ler máis aban puesta la máscara.
Neus
9/12/2021

Compartir!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalles