Falsos Amigos_Guillem Mont de Palol i Miguel Pereira

Falsos Amigos_Guillem Mont de Palol i Miguel Pereira

Ver entradas
Falsos Amigos_Guillem Mont de Palol i Miguel Pereira

Falsos Amigos_Guillem Mont de Palol i Miguel Pereira

La Caldera Les Corts. Eugeni d'Ors 12. La Caldera, centre de creació de dansa. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

Falsos Amics és un projecte de co-creació de Miguel Pereira amb el coreògraf català Guillem Mont de Palol. Partint del concepte "falsos amics", paraules amb grafia o pronunciació semblants però que tenen significats de vegades totalment diferents. Miguel i Guillem intenten construir una relació d'amistat semàntica falsa, posicionant-se en un espai de contrast entre el que hi ha de semblant i el que hi ha de diferent entre ells i la pròpia realitat, creant un discurs absurd, delirant i divertit a través de les paraules, els gestos i els objectes.


Miquel i Guillem es troben per primera vegada dins de el projecte CRUZADOS de La Poderosa en 2018, un projecte que proposa obrir canals de comunicació, contaminar-se els uns als altres, barrejar-se, provocar tercers inesperats, enriquir relacions, intercanviar coneixement, mirar les coses des la diferència, i suggerir una altra velocitat dels esdeveniments que es regeixi menys per les lleis de mercat i més per les necessitats de el propi procés en les trobades. A partir d'aquí, Miguel i Guillem segueixen treballant en diversos contextos com el Festival Salmon 2020, el Festival Citemor (Portugal) i l'espai O Rumo do Fumo a Lisboa.


L'estrena passa el 2021, al Teatre dónes Figures, a Faro, i al cicle de programaciò Corpografies de La Caldera, a Barcelona.


Falsos Amics marca el retorn de Miguel Pereira a les co-creacions, després de "Wilde" (Miguel Pereira amb mala Voadora) i "Antonio i Miguel" (amb Antonio Tagliarini)

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

3 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 14/05/2021
coreografia
fantástico un dueto maravilloso
Manuela
20/05/2021
Opinión verificadaAsistiu o 15/05/2021
Un no parar de reír!
Aunque empecé dubitativo, no pare de reírme durante toda la hora. Os lo recomiendo!!
Alejandro
16/05/2021
Opinión verificadaAsistiu o 15/05/2021
Divertidísima
Muchas risas que brotan de los desencuentros surreralistas de conceptos racionales. El choque cultural llevado a un absurrdo tan irreal como la vida misma. Tanto Guillem como Miguel lo dan todo en el Ler máis scenario. Ultrarecomendable
Noé
16/05/2021

Compartir!

Organizado por

La Caldera Les Corts

Ver detalles