La Nit del Talent Solidari

La Nit del Talent Solidari

Ver entradas
La Nit del Talent Solidari

La Nit del Talent Solidari

Sala Luz de Gas. C/ de Muntaner, 246, . Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

La Nit del Talent Solidari

El passat 9 de maig vàrem celebrar la novena edició de La Nit del Talent, organitzada per Impulsa Talentum Foundation, així com l'associació Anita, Repscan i la sala Luz de Gas.

Gràcies a tu, ho hem fet possible!

Més de 7.500€ euros hem pogut recaptar durant una fantàstica vetllada a favor de l'Associació Anita a Luz de Gas, que ha congregat més de 250 emprenedors, artistes, empresaris, líders associatius i molts amics.

També volem agrair l'aportació de tots els patrocinadors, empreses col·laboradors, institucions, artistes, músics i voluntaris que han aportat els seus productes, temps i dedicació.

Però fem que la solidaritat no pari!

Si no vas poder venir, si et vas quedar amb ganes d'aportar una mica més, si creus que pots fer donacions periòdiques... entra aquí 

i ajuda'ns a que el record de l'Anita serveixi per ajudar molts més nenes i nens.

Et necessitem! Aquest import és gestionat per l'Associació Anita ,dedicada a ajudar els infants i els adolescents amb càncer.

L'Associació Anita recapta fons des del 2014 per investigar, de la mà de l'Hospital Sant Joan de Déu, el Tumor de Cèl·lules germinals Infantils i finança programes innovadors dins de la unitat de cures pal·liatives pediàtriques.
Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

11 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 9/05/2023
Solidaritat, talent i música
Va ser un format encertat per una nit emocionant, molt bona feina, felicitats!
Lola Mata
10/05/2023
Opinión verificadaAsistiu o 9/05/2023
Brutal
Estuvo brutal
Isabel
10/05/2023
Opinión verificadaAsistiu o 9/05/2023
Muy bien organizado
Una velada estupenda
Marisa
10/05/2023
Opinión verificadaAsistiu o 9/05/2023
Fantástica noche!!!
Fue una evento lleno de buen rollo y optimismo, lo cual se valora muchísimo cuando se tratan temas tan escalofriantes cómo el cáncer infantil, los tratamientos, las esperas, las esperanzas, etc. La p Ler máis esentación fue muy amena y dinámica y el grupo Predicador JJ Bolton maravillosos, sobretodo, Josep Coll como buen "cumplidor de sueños". Tal vez nos faltó información a todos de cómo iba a ser el evento, pues estoy convencida que la mayoría pensaba que era un concierto benéfico al uso y La Nit del Talent Solidari es mucho más, por lo que estoy segura que con una comunicación diferente la convocatoria hubiera sido un éxito todavía mayor. ¡¡¡FELICIDADES!!!
María Ribera
10/05/2023
Opinión verificadaAsistiu o 9/05/2023
El mejor evento solidario que he vivido en años.
Fue genial. Muy emocionante. Brutal el trabajo de la Asociación Anita. Como presidente de la Fundación Impulsa Talentum, organizador del evento, estoy muy satisfecho. Un éxito total!
Bru Recolons Argentr
10/05/2023
Cargar máis

Compartir!

Organizado por

Asociación Benéfica Anita

Ver detalles