LSCHMURZ

LSCHMURZ

Ver entradas
LSCHMURZ

LSCHMURZ

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa

Escolle data

Escolle hora

Descrición

Un particular homenatge en ocasió del centenari de Boris Vian, un bohemi inconformista, que va generar controvèrsia i va crear contra corrent, amb un impuls vitalista i heterodox, incomprès a la seva època i avui en dia recuperat com a portador d’una lucidesa i un lirisme poc convencionals. L’Schmürz és una peça lúdica, còmica i gratuïta, encara que davall els diàlegs inconnexes i aparentment sense sentit rau la fatalitat i l’angoixa. Amb l’esperit rebel i revulsiu, amb un humor negre ple de crítica social, amb la influència del teatre de l’absurd que entronca amb un llenguatge contemporani visceral i escandalós, i políticament incorrecte.

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

3 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 17/01/2021
Enhorabona!
Com sempre, molt bé. Divertida, irònica i moltes rialles, que en el temps que corren són ben necessàries
Bernat
18/01/2021
Opinión verificadaAsistiu o 15/01/2021
Sesuda y divertida a la vez
Nos ha sorprendido agradablemente. El simple hecho de poder ir al teatro , se agradece en los tiempos que "padecemos". Gracias por vuestro esfuerzo por hacerlo posible.
Maria José Bosch
17/01/2021
Opinión verificadaAsistiu o 16/01/2021
Disfruté
Un escenario diminuto y unos actores grandes. Disfruté, no sabía qué me iba a encontrar y mereció mucho la pena. Gracias por el esfuerzo!!
Candela
17/01/2021

Compartir!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información