NIT D'ART

NIT D'ART

Ver entradas
NIT D'ART

NIT D'ART

VOILÀ!. Cos, 74. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

Avui a Voilà torna Nyx Artem: la companyia jove de teatre musical en procés de creació.
En aquesta segona "Nit d'art" es disposen a presentar-nos el projecte del curs: Pandora.
Un musical que vol desmuntar el mite clàssic, on es deixa a la dona com a culpable de tots els desastres de la humanitat.
Escrit i composat íntegrament per la Naia Valdivia i protagonitzat per ella mateixa, la Clara Ribot, el Ferran Soler, la Núria Castells, el Ferran Valdivia i la Cadí Rodríguez.

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

3 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 3/12/2022
bien los cantantes, mal el sitio
Se ve que obligaron a la gente a consumir tras haber pagado entrada y además pagar dicha consumación al final del espectáculo. Además 3 euros por un agua o por un Nestea, me parece un robo. No me pa Ler máis ece bien eso. Los cantantes una pasada!
Mesiuu
5/12/2022
Opinión verificadaAsistiu o 3/12/2022
Espectacular!!!
Les cançons ens van endinsar en un món màgic i meravellós. Els artistes van posar en escena de manera excel·lent el seu treball. La gent va tardar en reaccionar perquè era tan bonic....però a l' acaba Ler máis , tothom va aplaudir moltíssim. Va agradar molt.
Montserrat
4/12/2022
Opinión verificadaAsistiu o 3/12/2022
Una delícia!
De les músiques més exquisites que he sentit mai!!! Aquests joves tenen un talent immens, m'han emocionat a tots els nivells. Estava menjant-me les coques entre llàgrimes. L'acústica de la sala molt b Ler máis na també, tret d'una petiiita estàtica que es colava pels monitors al principi del concert. 5/5, espero veure'n l'obra completa aviat i que vegin l'estrellato!
Arnau
4/12/2022

Compartir!

Organizado por

VOILÀ!PRO

Ver detalles