Runa (Work in progress)

Runa (Work in progress)

Ver entradas
Runa (Work in progress)

Runa (Work in progress)

Pati de l'Institut 4 Cantons.. Camí Antic de València, 37, 39, 08005 Barcelona. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

Després de veure’l a Envà, Amer Kabbani presenta el seu nou espectacle en solitari, Runa; una obra que qüestiona els límits interns així com l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans.

ARTISTA/COMPANYIA
Cia 104º

SINÒPSI

Runa. Restes. Història. Construcció. Destrucció. Records que queden oblidats. Síria. Arrels. Mort. Vida. Identitat.

Un espai alliberat on el cos, l’objecte i el so dialoguen per retrobar-se amb aquella part de cada un de nosaltres que queda oblidada, s’enyora, s’estima, es desestima i es difumina. L’obra qüestiona els límits interns així com l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans.

DURADA

30-40 minuts (per determinar)

IDIOMA
Català i castellà

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
A partir de 7 anys

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Amer Kabbani Fernandez
Direcció: Rolando Sanmartin
Dramatúrgia: Amer Kabbani i Rolando Sanmartin
Mirades externes: Joan Català i Marta Salla
Disseny de So i il·luminació: Ivan Tomasevich
Distribució i difusió: Alina Ventura ( La Maleta dels Espectacles)
Vestuari: Amer Kabbani

BIO DE LA COMPANYIA

La companyia 104º és un racó d’intimitat per la experimentació i la creació, on se cerca, d’alguna manera, trobar-se a un mateix. Hi ha gent que fa yoga o meditació i d’altres generen companyies minimalistes. La companyia la compon principalment Amer Kabbani Fernandez, postor i entusiasta de la direcció escènica i les formes de les arts en viu. Rebuscar, repensar, refer, indagar en allò que va més enllà dels objectes i els cossos són aspectes que motiven per formar aquesta zona entre la ignorància i el saber fer.


Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

2 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 23/10/2021
Experimentar la fragilitat
Crec que l' Amer amb molt poqueta cosa ens va fer entendre molt. Sense dir- nos res, el públic vam entendre que havíem de col.laborar entre tots per evitar que el tauló amb pedres que balancejava sob Ler máis e el seu cap no li caigués. Ens va fer ser partíceps i experimentar d' una manera molt poètica la fragilitat de la vida Humana i el trist drama que ell va viure a Síria. Era tot tan efectiu que recordo una petita nena al meu costat que deia: de debó que hi ha algú enterrat sota les pedres? Quan l' Amer va cobrir les pedres amb la manta, de nou, li vaig sentir dir: és que ho sembla!! I era talment així! La música i el cant de fons eren també molt efectius. Em va encantar el ball que ens va brindar l' Amer: la vida i l' esperança lluitant per fer- se un lloc en la runa Felicitats Amer! I companyia!
Griselda
24/10/2021
Opinión verificadaAsistiu o 23/10/2021
Imperdible
Poètic, punyent, meravellós.. Em vaig quedar tant impactat que em va costar aplaudir. BRAVO!
Marc
24/10/2021

Compartir!

Organizado por

Festival Escena Poblenou

Ver detalles