Sfumato (assajant per la caiguda dels contorns)

Sfumato (assajant per la caiguda dels contorns)

Ver entradas
Sfumato (assajant per la caiguda dels contorns)

Sfumato (assajant per la caiguda dels contorns)

Parc Central del Poblenou. Parc Central del Poblenou. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

Sfumato és un espectacle sorgit d’Embrions #8, que hem decidit acompanyar durant el 2022 per presentar la peça sencera en aquesta edició del festival. Un site-specific que s’instala en espais del barri per crear imatges úniques.

COMPANYIA
Llum de Fideu

SINOPSI

Vivim envoltats de persones i altres éssers vius. Perquè prenem en consideració unes vides i unes altres no? Podem empatitzar amb un arbre, un ocell o un peix? Com ens pot arribar a transformar l’intent de posar-nos a la seva pell?
Sfumato és una reflexió poètica, itinerant i immersiva sobre les relacions que establim amb altres espècies a l’espai públic. Un viatge que busca difuminar els nostres límits com a humans, obrint escletxes per on hi puguin començar a circular noves simpaties, cures i solidaritats.

DURADA
50 minuts

IDIOMA
Castellà i català

EDAT MÍNIMA RECOMANADA
12 anys

FITXA ARTÍSTICA

AUTORIA ESCÈNICA I DIRECCIÓ: Marc Guillén i Anna Claramonte
INTERPRETACIÓ: Anna Claramonte, Marc Guillén, Francesco Sinopoli, Laura Capdevila i Mauricio Sierra
RECOLZAMENT EN EL PROCÉS: Ximena Cañas
TÈCNICA: Ximena Cañas
ACOMPANYAMENT: Sergi Estebanell (deShakers)
ASSESSORAMENT ARTÍSTIC: Nuria Legarda
AMB EL SUPORT DE: Festival Escena Poblenou, Centre Cívic Can Felipa, Roca Umbert Fàbrica de Creació, Institut Ramón Llull i Institut del Teatre (Programa mentories internacionals), Teatre Nu, ICUB (Beques Barcelona Crea)

BIO DE LA COMPANYIA

Ens agrada dir que Llum de Fideu fa teatre translúcid, perquè de les coses de què parlem en deixem passar només la llum. Això no sabem ben bé què vol dir… però alguns intents d’explicar-ho serien: que busquem fer un teatre nu i essencial; que apel·lem al sentit màgic de les coses, a l’obertura d’espais on la mirada es desubica, es perd i es desperta la possibilitat del impossible; que no volem oferir una versió completa i tancada de la realitat; i que apostem per la creació d’experiències que transformin a l’espectador des de la vivència, des d’allò que justament no pot ser dit amb paraules.

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

4 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 22/10/2022
Un món únic
El món que proposa Llum de Fideu té entitat. Es va desenvolupant a poc a pic a mesura que seguim els seus habitants. I el més interessant és que, a mesura que els valors de la peça calen en nosaltres, Ler máis descobrim que aquest món és, en realitat, una part del nostre món, però que no hi havíem parat prou atenció encara. Sfumato és una meravella.
Ricard Soler
23/10/2022
Opinión verificadaAsistiu o 22/10/2022
Fascinant
Mai havia vist res semblant. Et fa viure l'espectacle des d'un punt de vista completament diferent. Super dinàmica i original. Molt recomenable, fins i tot per nens.
Ferran
23/10/2022
Opinión verificadaAsistiu o 22/10/2022
Nos encantó
Grandes artistas un trabajo excelente
Maria
23/10/2022
Opinión verificadaAsistiu o 22/10/2022
Genial!!!
Bravo!!! Un 10!!!
Xavier
23/10/2022

Compartir!

Organizado por

Festival Escena Poblenou

Ver detalles