Answer + Nunnery

Answer + Nunnery

Vedere biglietti
Answer + Nunnery

Answer + Nunnery

VADE música. Plaça Laietana, 48.. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

Answer

Answer és una banda amb una de les trajectòries més llargues dins del panorama del hardcore i el metall polític català. Formats l'any 1997 al barri perifèric barceloní de Vallbona, la formació s'ha mantingut sempre fortament vinculada a les lluites de base dels moviments socials. Amb 6 àlbums publicats, les seves influències es poden observar al llarg de la seva trajectòria, on hi ha trets de Rage Against The Machine, Deftones, Linkin Park o Bring Me The Horizon que evidencien el pas del temps, i és que aquest 2023 Answer celebra el 25è aniversari de la publicació del seu primer disc "La Danza de la Calle".


Nunnery

Nunnery es un grup de hardcore de Terrassa i Masnou (Catalunya) integrada per Dani (veu), Makuto i Ivan (guitarres i veus), Mario (baix i veus) i Uri (bateria). La banda va néixer després de la dissolució de Nunnery Nutty els 90 i va gravar dos discs independents abans de firmar por la discogràfica Slide Chorus i llençar el seu primer llarg Waiting For Replay (2001).

Després d'uns anys de parada tècnica pel neixement dels nostres futurs rock'n'rollers, en el que no han faltat actuacions a festivals com Ankla Fest, Tropical Riot o la col.laboració al 2on recopilatori de Hardcore Hits Cancer (associació per la lluita contra el càncer infantil), Nunnery reprèn la marxa.

Després de canvis a la formació (Makuto passa la guitarra a Miguel) i procés de composició, arriba "Ahead", un nou EP amb el que es recupera l'esperit del primer treball del quintet. Un crit a mantenir viva la flama i a anar sempre endavant en un present fosc i ple d'incerteses.  

In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

1 Opinione Vedere commenti

Opinione verificataHa partecipato il 29/09/2023
Brutal
Sense paraules
Jaume
30/09/2023

Condividere!

Organizzato da

Casa de la Música de Terrassa

Vedere dettagli