NIT DE NINIS al pati de l'ós

NIT DE NINIS al pati de l'ós

Vedere biglietti
NIT DE NINIS al pati de l'ós

NIT DE NINIS al pati de l'ós

Semianri de Vic, pati de l'ós. Ronda Francesc Camprodon, 2. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

VINE A VIURE UNA NIT DE VERSIONS A LA FRESCA!

David Bowie, The Cars, Coldplay, R.E.M., Eels, Depeche Mode, The Cure, Adrià Puntí, Soda Stereo, Talking Heads, Radio Futura, etc... tots en un!

NINI PROJECT som: Ramon Altimir (teclats i veus), Martín Galdin (veu principal i hormònica), Lluís Màrquez (guitarra), Ignasi Pla (guitarra i veus), Joan Rovira (baix) i Quim ‘Benítez’ Vilaplana (bateria).
Qui més qui menys, tenim experiències musicals diverses com Sau, El último de la fila, Sr Roberto, Karda Fàstik o Cave Canem.

La proposta de NINI PROJECT és singular per naturalesa. Neix de la voluntat de fer una reinterpretació particular del ‘hit’. Què fa que una cançó es converteixi en universal? Les vegades que es reprodueix a l’Spotify? La quantitat de versions que se n’han fet? La quantitat de gent que la coneix?
Nosaltres pensem que un ‘hit’ no s’hauria de mesurar en termes quantitatius, sinó en termes qualitatius. Així doncs, NINI PROJECT és un projecte de cerca de cançons que potser van ser ‘hits’ en el seu moment, potser encara ho són, potser no ho van ser mai, però que són, sobretot, grans cançons.
No renunciem a l’essència del ‘hit’, a la seva popularitat i el seu ganxo, però el presentem al públic com si es tractés d’una peça de col·leccionista triada, mimada i servida amb tot el respecte.
El públic es deixa portar per un repertori imprevisible de temes que pot conèixer més o menys, però que gaudeix de principi a fí com si fos la primera vegada que els sentís.


In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

8 Opinioni Vedere commenti

Opinione verificataHa partecipato il 9/06/2023
Genial
Molt bona música en un espai idíl·lic
Lluís
14/06/2023
Opinione verificataHa partecipato il 9/06/2023
Genial
Supeeeer
Joan
11/06/2023
Gràcieeeeess Joan! L'any que ve mirarem de repetir i millorar-ho!
Nini Project
11/06/2023
Opinione verificataHa partecipato il 9/06/2023
Més canya
Estaria bé que afegíssiu cançons més ballables
Pilar Raurell
10/06/2023
Hola Pili! Gràcies pel comentari! La veritat és que la proposta de Nini Project no és ben bé la de "fer ballar". Entenem que algunes persones van a un concert de versions amb la idea de Di-versiones o altres bandes de versions que animen constantment i tenen un repertori totalment enfocat a la festa. Aquesta és una proposta que fan gairebé tots els grups actuals de versions i que encaixa en una festa major o qualsevol trobada popular de gent amb ganes de sarau... seria l'equivalent a les orquestres de sempre, amb la diferència que en lloc de tocar el "My way" de Frank Sinatra, ara et toquen "I will survive" de Gloria Gaynor! Els ninis fem una proposta més de concert de 'covers', amb un selecció de temes especial que molta gent valora perquè no els toca ningú. No per raros, sinó per oblidats. Els ninis "rescatem" 'hits' que han quedat en l'oblit, o que un dia van quedar eclipsats per altres 'hits' més comercials. Són cançons que ens agrada tocar i que a molta gent de la nostra generació els agrada recordar, no són rareses, però tampoc són "patxanga". Ni massa suades, ni rares; ni fàcils, ni difícils; ni totes apalancades, ni totes canyeres... intentem oferir una cosa que no ofereix gairebé ningú. Sentim el rollo, hem pensat que era interessant aprofitar el teu comentari per explicar-nos!
Nini Project
11/06/2023
Opinione verificataHa partecipato il 9/06/2023
Pati de l’Os
Genial el lloc, el format, l’ambient i la música Una molt bona nit a la fresca
Nuria
10/06/2023
Gràcies Núria, l'any vinent volem tornar-hi, més i millor!
Nini Project
10/06/2023
Opinione verificataHa partecipato il 9/06/2023
Ambient acollidor
L'actuació va ser xula i l'entorn molt acollidor i agradable. Ha valgut la pena!
Tona
10/06/2023
Gràcies Tona, l'any vinent volem repetir i, sobretot, superar-nos, t'hi esperem!
Nini Project
11/06/2023
Caricare altri

Condividere!

Organizzato da

Nini Project

Vedere dettagli