Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Vedere biglietti
Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Luz de Gas. carrer de Muntaner, 246, 08021 Barcelona . Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

Per primera vegada, després de 25 anys, podrem tornar a veure junts dalt l’escenari, a tots els músics que amb Pep Sala al capdavant, van formar LA BANDA DEL BAR.  Banda llegendaria i alter ego del grup SAU, que va funcionar només durant els dos anys  que SAU va estar inactiu, realitzant els seus coneguts “anys sabàtics”.

En aquest concert seguiran la tradició d’oferir-nos dues parts ben diferenciades. Una bàsicament acústica, on els aromes celtes agafaran protagonisme amb el violí de la fantàstica Simone Lambregts i una segona més elèctrica, on les guitarres esmolades conviuran amb la potent base rítmica que creen en Quim "Benítez" Vilaplana, en Pep Sánchez i en Ramon Altimir.  

Coincidint en que enguany es celebren 25 anys del disc “Paranys de la Memòria”,  el proper 7 d'octubre a la Sala Luz de Gas, tenim la oportunitat única, de tornar a reviure en directe PEP SALA & LA BANDA DEL BAR.

PEP SALA & LA BANDA DEL BAR,  ens va oferir un total de 3 discs, "Paranys de la Memòria" , format per "Mardi Gras" i "Històries d’Old John",  que juntament amb "Fins que calgui"  contenen un munt de cançons, que han passat a formar part de la historia musical del nostre país. "La Taverna d’Old John",  "La Balada de la Banda del Bar", "La Força de les armes", "Ningú ens mourà d’aquí", o "Petjades a la sorra",  en són només una petita mostra, 

En els propers dies,  anirem desvetllant més informació i membres de La Banda del Bar, que seràn presents en aquest ÚNIC CONCERT.

In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

Video

12 Opinioni Vedere commenti

Opinione verificataHa partecipato il 7/10/2022
Excel·lent!
Excel·lent com sempre en Pep!
Joan
19/10/2022
Opinione verificataHa partecipato il 7/10/2022
Magnífico
Lo pasé muy bien. Emotivo y magnífico
Ana Belén
10/10/2022
Opinione verificataHa partecipato il 7/10/2022
Són la meva família
Són la meva família i em van salvar la vida, amb ells sempre m'ho passo molt bé
Núria
9/10/2022
Opinione verificataHa partecipato il 7/10/2022
Una gran velada con Pep Sala i la banda del Bar
Concierto íntimo y entrañable, con un sonido excepcional. Una noche para el recuerdo. El servicio de bar perfecto.
Carme
8/10/2022
Opinione verificataHa partecipato il 7/10/2022
Pep Sala i La banda del Bar
Gran concert. Sonen molt bé i la música és qualitat. I ja passen dels 60 anys. També Luz de Gas és una bona sala. Molt emotiu, amb cançons que no s'havien cantat mai en directe, i molts records de mé Leggere di più de 25 anys passant-ho bé amb la música. Artístes, mestres i sanitaris són les persones més importants.
Josep
8/10/2022
Caricare altri

Condividere!

Organizzato da

PEP SALA

Vedere dettagli