Teatre de Paper

Teatre de Paper

Vedere biglietti
Teatre de Paper

Teatre de Paper

La Puntual. C/Allada Vermell, 15. Vedere mappa


Vendita online chiusa.

Per maggiori informazioni chiedi all'organizzatore dell'evento.

I dettagli dell'organizzatore sono nella sezione "Organizzato da".

Descrizione

17ª Edició Festival Internacional de Putxinel·lis - La Puntual

La Companyia Rauxa ens presenta “Teatre de Paper”, un espectacle de circ contemporani que a través de la manipulació d’objectes, el clown, el teatre físic i un bagatge de titelles extraordinàries busca reivindicar el poder de la imaginació. "Teatre de paper" és una persona en la seva solitud, és una festa sense festeig, un monodiàleg on la imaginació alleugereix el pes de la soledat per donar pas a un món poètic i oníric. És una pausa, un error dins un sistema accelerat. Un moment suspès en el temps on el món s'atura i la poesia dansa.

La Cia. Rauxa està formada pel Xavi Sánchez i l’Analia Serenelli, dos artistes de circ especialitzats en la manipulació d’objectes, l’acrobàcia i la dansa que es van unir el 2018 amb la intenció de crear un univers propi on plasmar la seva tragicòmica i alhora poètica visió de la vida.

In questo caso il promotore non ha specificato la politica di accesso ai minori, per qualsiasi dubbio ti invitiamo a contattarlo direttamente.

4 Opinioni Vedere commenti

Opinione verificataHa partecipato il 30/10/2022
Extraordinari!
Vam passar una estona genial :)
Aida
1/11/2022
Opinione verificataHa partecipato il 30/10/2022
Teatre de Paper a La Puntual
La Puntal nunca defrauda, una obra preciosa, con una sensibilidad y una poética exquisita.
Marina
31/10/2022
Opinione verificataHa partecipato il 29/10/2022
Regular
La idea es muy original y es chula la capacidad para dar vida a las marionetas de papel. Pero la representación en sí no nos convenció ni a los niños ni a los adultos. Además nos pareció un espectácul Leggere di più muy corto.
Anna
30/10/2022
Opinione verificataHa partecipato il 28/10/2022
Podria estar millor
L'espectacle és bo i imaginatiu però, si volen evitar que els nens més petits intervinguin i donin la seva opinió del que està passant, espellant algun moment poètic, haurien d'elevar el límit d'edat. Leggere di più Titellaire excessivament patidor.
Albert
30/10/2022

Condividere!

Organizzato da

La Puntual

Vedere dettagli