ALBA CARETA GROUP

ALBA CARETA GROUP

Ver bilhetes
ALBA CARETA GROUP

ALBA CARETA GROUP

Teatre El Casal. Rambla Monestir s/n. Ver mapa

19/03/2023

18:00

Compra os teus bilhetes

Anticipada

10,00 €

Preço final. Gastos de gestão incluidos.

Total 0,00 €

Descripção

Presentació de "Teia", el nou treball d'Alba Careta Group. 

Teia és la fusta resinosa o una estella d’aquesta que crema amb facilitat. Aquest és el nom del tercer disc de la trompetista i cantant bagenca Alba Careta, un recull de les seves darreres composicions inspirades en les pròpies vivències i experiències de l’artista.

El concepte de Teia engloba les diferents lluites i convenciments que formen l’imaginari d’aquest nou àlbum: els conflictes interns que totes experimentem entre allò que se’ns imposa i el què realment creiem i volem i per nosaltres mateixes; l’experiència d’anar entenent que a vegades la intuició i l’esforç són la flama que ens guia per anar trobant el propi camí, l’autèntic; i com d’important és cuidar les coses senzilles i petites que ens envolten, i que al final es converteixen en la foguera que ens acompanya, ens inspira i ens reconforta. 

El quintet que acompanya a l’Alba Careta en aquest nou disc, Alba Careta Group, format pels millors músics de l’escena jazzística actual, presenta en aquest disc sis composicions pròpies i dues versions molt sentides de música catalana de la nova cançó, sempre fidel al jazz explosiu, energètic i orgànic que la caracteritza.

“Fortes bruixes sempre coartades pels que trobem a faltar un núvol blanc a voltes en el cor”.

Política de aceso

Este evento não tem nenhuma restrição para aceso a menores de idade.

Vídeo

Partilhar!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalhes