Bohemian Rhapsody CASTELLÂ

Bohemian Rhapsody CASTELLÂ

Ver bilhetes
Bohemian Rhapsody CASTELLÂ

Bohemian Rhapsody CASTELLÂ

Cinema Ribes (Centre Parroquial). Plaça Marcer, 7, 08810. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

Bohemian Rhapsody és una celebració de Queen, la seva música i el seu extraordinari cantant, Freddie Mercury. Freddie va desafiar els estereotips i les fracturades convencions per convertir-se en un dels artistes més estimats del planeta. La pel·lícula mostra l’ascens meteòric de la banda a través de les seves cançons icòniques i el seu so revolucionari. Aconsegueixen un èxit sense precedents, però en un gir inesperat, Freddie, envoltat d’influències més fosques, deixa Queen darrere de la seva carrera com a solista. Després d’haver patit molt sense la col·laboració de Queen, Freddie aconsegueix reunir-se amb els seus companys de banda just a temps per Live Aid. Fent front a una malaltia potencialment mortal, Freddie lidera la banda en una de les millors actuacions en la història de la música rock. Queen consolida un llegat que continua inspirant a estranys, somiadors i amants de la música fins al dia d’avui.
Gènere: Drama, Biogràfic


Director: Dexter Fletcher, Bryan Singer


Repartiment: Rami Malek, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Gwilym Lee, Lucy Boynton, Aidan Gillen, Tom Hollander


País: Estats Units


Idioma original: AnglèsNeste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

Partilhar!

Organizado por

Cinema Ribes

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações