CASA RUSA

CASA RUSA

Ver bilhetes
CASA RUSA

CASA RUSA

VOILÀ!. Cos, 74. Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado pelo promotor pelo seguinte motivo:

Sentim anunciar que el concert de Casa Rusa es suspèn, fem el retorn de les entrades, Missatge de la banda: Lamentamos informaros que la gira de la banda ha sido aplazada en todas las ciudades excepto Madrid y Palma de Mallorca.

Se compraste um bilhete para este evento procedemos à sua devolução. Além disso, enviámos um email para o email que utilizaste ao fazer a compra, com toda a informação.

Descrição

Casa Rusa la formen els germans Damián i Carlos Tejedor i és un dels grups mallorquins que més destaca dins el panorama musical espanyol, avui torna després d'haver d'haver-se posicionat com a un dels discos més escoltats en la última dècada.
Casa Rusa ha evolucionat i ha multiplicat per deu la seva potència instrumental, la seva força, i sobretot la qualitat musical de les seves cançons.
Avui, la banda mallorquina, torna per presentar el seu nou single "Despierta" i una col·lecció de noves cançons per tornar a enamorar al públic amb el seu pop energètic i positiu com als seus inicis al 1995.

* Podreu sopar coques abans, durant o després del concert.
* Per garantir que estigueu junts a la mateixa taula cal que compreu les entrades juntes.
En cas que hi hagi alguna persona que vulgui afegir-se a la vostra taula després d'haver fer la compra envieu-nos un mail a entrades@voila.cat i farem el possible per poder afegir-la.

Neste caso o promotor não especificou a política de acesso a menores, se tiveres qualquer dúvida incentivamos-te a entrar em contacto diretamente com ele.

Partilhar!

Organizado por

VOILÀ!PRO

Ver detalhes