Cris Juanico - M'enroca a Els Hostalets de Balenyà

Cris Juanico - M'enroca a Els Hostalets de Balenyà

Ver bilhetes
Cris Juanico - M'enroca a Els Hostalets de Balenyà

Cris Juanico - M'enroca a Els Hostalets de Balenyà

Teatre Ateneu. Carrer Pau Casals 5. Ver mapa


Venda online encerrada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descrição

Cris Juanico presenta M'ENROCA, el nou EP de 4 cançons de nova creació: "El teu encant", "La vida no és gens fàcil", "Quan és de nit" - a partir d'un poema de Toni Català - i "Dies d'hivern". El disc físic inclou 5 bonus track. 


Segons el DCVB, el verb ENROCAR significa "Enganxar amb una roca (or., occ., val., bal.). Enganxar un ham o altre ormeig de pescar amb les roques del fons o de la vorera.


A M'ENROCA hi reconeixerem la pertinença del músic al lloc on viu (la roca anomenada Menorca), l'arrelament I la seva integració en l'entorn, i podrem confirmar com aquest entorn i el què hi viu passen a ser el nucli de la seva inspiració. De fet, a les cançons de M'ENROCA, l'artista ens descriu com el què hi viu, ho viu així per tot el que l'envolta. El fil conductor deixa de ser el mateix artista. Ara ho és el lloc on està enrocat. L'ordre preferent en la creació s'inverteix i el resultat és sorprenent: de fer cançons inspirades amb el que el rodeja, l'artista passa a ser-ne part. L'entorn deixa de ser circumstancial i adquireix el protagonisme en la creació. Mentre ens ho descriu i canta, podem sentir com les cançons en són part principal i hi descobrim una inspiració artística que ens confirma com espai i persones es fonen en una sola cosa, són un. És la simbiosi total entre artista i hàbitat. És ser.

Neste caso o promotor não especificou a política de acesso a menores, se tiveres qualquer dúvida incentivamos-te a entrar em contacto diretamente com ele.

Vídeo

1 Opinião Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu em 26/02/2023
Valoración concierto Cris Juanicu
Excelente
Assumpta Muns Altarriba
28/02/2023

Partilhar!

Organizado por

Cristòfol David Juanico Alzina

Ver detalhes