Festival Clavetaires 17.07.21

Festival Clavetaires 17.07.21

Ver bilhetes
Festival Clavetaires 17.07.21

Festival Clavetaires 17.07.21

Font del Querol . Font del Querol . Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado pelo promotor pelo seguinte motivo:

Davant l’empitjorament de la situació epidemiològica a causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Campdevànol ha decidit posposar el concert previst per aquest dissabte 17 de juliol a la Font del Querol, on havia d’actuar Mishima, Maria Jaume i Ritual Union.

Se compraste um bilhete para este evento procedimos a fazer a devolução. Alem disso, enviamos um email ao endereço de email que usaste para fazer a compra com toda a informação.

Descripção

El dissabte 17 de juliol s’obre un nou espai escènic a Campdevànol, la Font del Querol, una esplanada en plena natura molt a prop dels gorgs i el riu.

Maria Jaume, Ritual Union i Mishima, amb el seu pop a vegades melancòlic i a vegades somniador, ens ofereixen una vetllada de concerts que començarà a les 20h fins a la 01.00h.

Una proposta íntima en què disposarem de taules per grups bombolla de 4 o 6 persones i una àmplia oferta de food trucks, oferint-te d'aquesta manera una vetllada inoblidable amb totes les garanties sanitàries. 


Política de aceso

Este evento não tem nenhuma restrição para aceso a menores de idade.

Notícias

News grid cartellfm2021 page 0001
18 de setembro

Canvi d'ubicació

Degut a les previsions meteorològiques ens hem vist obligats a canviar la localització del Concert de Xiula la Plaça Coberta del Barri de l'Estació. 

Partilhar!

Organizado por

Ajuntament de Campdevànol

Ver detalhes