GEORGE SAND «MI VIDA ES LA VUESTRA»

GEORGE SAND «MI VIDA ES LA VUESTRA»

Ver bilhetes
GEORGE SAND «MI VIDA ES LA VUESTRA»

GEORGE SAND «MI VIDA ES LA VUESTRA»

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

George Sand “Mi vida es la vuestra” és un espectacle creat i interpretat per Analía Puentes amb la direcció de Jessica Walker. L’actriu encarna l’escriptora francesa George Sand, figura clau de les lletres franceses del segle XIX i pionera en la defensa dels drets de la dona. Una posada en escena honesta, apassionada i profunda que compta amb la presència d’una pianista en viu, creant una atmosfera i un diàleg poètic amb la intèrpret. Així, música, literatura i teatre es fusionen en escena per reflectir a una vida travessada per la creació artística. El text escrit per Camilo Zaffora, amb col·laboració de Puentes, està inspirat en “Història de la meva vida” autobiografia de George Sand, en novel·les i cartes de l’escriptora, testimonis i documents històrics de l’època

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

4 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 18/09/2021
Genial
La actriz es espectacular. El piano daba un ambiente ... no sé expresarlo con palabras, precioso!! Y el guión, la obra o el texto me encantó porque describía muy bien toda su vida y sus sufrimientos Ler mais No soy crítico pero.... me encantó!!!
Manuela
20/09/2021
Opinião verificadaAssistiu o 19/09/2021
intimista
monòleg intimista sobrela vida de George Sand, ben interpretat i documentat. Bona il.luminsvió i vestuari. la pianista molt bé, però a vegades tapava la veu de l actriu.
Francesc
20/09/2021
Opinião verificadaAssistiu o 17/09/2021
Genial !!!
Analía, enhorabuena!!!
María
18/09/2021
Opinião verificadaAssistiu o 17/09/2021
Una excelente sorpresa
El lugar, la actriz, la estupenda pianista, la obra... Hemos pasado una magnífica velada, absolutamente recomendable... Gracias a los organizadores..
Rosa Grijalba
18/09/2021

Partilhar!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalhes