GODAI GARCIA - MEDUSES AMB NATA

GODAI GARCIA - MEDUSES AMB NATA

Ver bilhetes
GODAI GARCIA - MEDUSES AMB NATA

GODAI GARCIA - MEDUSES AMB NATA

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

Català
Meduses amb Nata és un recorregut dispers per la follia del monologuista Godai Garcia; un espectacle humorístic i salvatge on es combina la lírica més refinada amb el monòleg irreverent; una exposició oral de teories, contes i penjades psicotròpiques, agradable com unes postres de meduses amb nata.

Castellano
Meduses amb Nata es un recorrido disperso por la locura del monologuista Godai Garcia; un espectáculo humorístico y salvaje donde se combina la lírica más refinada con el monólogo irreverente; una exposición oral de teorías, cuentos y cuelgues psicotrópicos, agradable como un postre de medusas con nata.

English
Meduses amb Nata (Jellyfish with Cream) is an erratic journey through the madness of comedian Godai García: a wild and humorous show where lyricism of the most refined is combined with irreverent stand-up; an oral exposition of ideas, stories and psychotropic hang-ups, as pleasant as a dessert made of jellyfish and cream.

[+ info]

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

3 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 30/04/2019
APOSTOFLANT
Una unió entre poesia i humor que m'ha fascinat a mi i a la meva companya. Un humor més proper i un monòleg molt ben fet sense devallades. Súper recomanable
Rubèn Gallardo
15/05/2019
Opinião verificadaAssistiu o 30/04/2019
Molt recomanable
Em va agradar molt. El public va riure des del primer moment i es va crear un ambient molt comic. El teatre molt xulo!
Marisa
7/05/2019
Opinião verificadaAssistiu o 30/04/2019
Genail
Lo dicho, para reflexionar y reir a la vez. Yo repetiría.
Jaime
2/05/2019

Partilhar!

Organizado por

Antic Teatre

Ver detalhes