Improvisació amb Rie Nakajima

Improvisació amb Rie Nakajima

Ver bilhetes
Improvisació amb Rie Nakajima

Improvisació amb Rie Nakajima

El Maset Espai Jove. Perot el Cantador s/n. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

L’artista japonesa establerta a Londres és un dels màxims exponents de la subtilitat i la improvisació a través de petites màquines i motors, que utilitza en instal·lacions artístiques i performances sonores i objectuals. Col·laboradora de Pierre Berthet, Keiko Yamamoto i David Toop, els seus treballs sovint es relacionen amb l’entorn a través d’espais arquitectònics, aparells kinètics i objectes trobats. Una ocasió per aprendre com es treballa des de la proximitat i el caràcter accidental en les improvisacions a través de qualsevol dispositiu o instrument que utilizem a l’hora de crear.

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

1 Opinião Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 6/09/2019
Master class
Va ser un plaer observar com traballa la Rie Nakajima, com usa els objectes, com els escolta. Després, el dia següent a la performance, em va agradar veure com explora l'espai i la seva sonoritat.
Jordi
8/09/2019

Partilhar!

Organizado por

Eufònic

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações