JOANA BRABO - ALONE TOGETHER

JOANA BRABO - ALONE TOGETHER

Ver bilhetes
JOANA BRABO - ALONE TOGETHER

JOANA BRABO - ALONE TOGETHER

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

CATALÀ
ALONE TOGETHER és una experiència poètica i sensorial sobre l'ansietat que s'amaga darrere del fum; el fum del tabac i el fum que ens envolta, una societat atrapada en el narcisisme, en les xarxes de les xarxes, en la impossibilitat de concentrar-se, una societat parcel·lada en els extrems combatent la seva pròpia ansietat. 

CASTELLANO
ALONE TOGETHER es una experiencia poética y sensorial sobre la ansiedad que se esconde detrás del humo; el humo del tabaco y el humo que nos envuelve, una sociedad atrapada en el narcisismo, en las redes de las redes, en la imposibilidad de concentrarse, una sociedad parcelada en los extremos combatiendo su propia ansiedad.

ENGLISH
ALONE TOGETHER is a poetic and sensory experience of the anxiety that hides behind the smoke; cigarette smoke and the smoke that surrounds us, a society trapped in narcissism, in networking the networks, where concentration is impossible, a society divided at the extremes fighting its own anxiety. 

[+ info]

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

8 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 8/03/2020
Genial!
Nos encantó!
Julia
9/03/2020
Opinião verificadaAssistiu o 7/03/2020
(Título obligatorio)
Divertido, inteligente y presentado de una manera no tradicional inteligente
Gabriel
9/03/2020
Opinião verificadaAssistiu o 8/03/2020
Fue fantástico
Encantada de haber sido parte de este viaje.
Dessislava Pirinchieva
9/03/2020
Opinião verificadaAssistiu o 7/03/2020
Estuvo genial
Divertidisimo. Una experiencia diferente
Manel
8/03/2020
Opinião verificadaAssistiu o 6/03/2020
Fantàstic
Em va sorprendre moltíssim l'espectacle v seu format no vist fins ara. Una mescla de L'Audiolibro del segle XX i La ràdio del segle XXI. Felicitats Joana
Alba Oriol
7/03/2020
Carregar mais

Partilhar!

Organizado por

Antic Teatre

Ver detalhes