La Milla Monmanyesa 6 - dorsal 0

La Milla Monmanyesa 6 - dorsal 0

Ver bilhetes
La Milla Monmanyesa 6 - dorsal 0

La Milla Monmanyesa 6 - dorsal 0

Escola Josep Monmany. C/ Carles Buigas, 50. Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado pelo promotor pelo seguinte motivo:

Millaires, a causa de les directrius de confinament per aturar el COVID-19 ens veiem obligats a posposar aquest esdeveniment, sense nova data prevista. Us anirem informant. Moltes gràcies per la vostra generositat i comprensió.

Se compraste um bilhete para este evento procedimos a fazer a devolução. Alem disso, enviamos um email ao endereço de email que usaste para fazer a compra com toda a informação.

Descripção

6ena edició de La Milla Monmanyesa - Diumenge 26 d’abril de 2020

El motiu de La Milla és recollir fons per a la investigació sobre el Càncer Infantil i la Síndrome de Rett a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Si no pots participar a la Milla Monmanyesa 6 però vols col·laborar, compra tantes ENTRADES "DORSAL 0" a 5 € com vulguis.

El 100% dels dorsals 0 es destinarà a la investigació sobre el Càncer Infantil i la Síndrome de Rett a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Per participar a La Milla Monmanyesa, inscriu-te a: https://entradium.com/events/la-milla-monmanyesa-6-entradas


Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Partilhar!

Organizado por

A benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações