Las Amigas de Yoli

Las Amigas de Yoli

Ver bilhetes
Las Amigas de Yoli

Las Amigas de Yoli

El pati de l'Ateneu Popular Coma Cros Salt. c/ sant Antoni 1, Ateneu Popular Coma Cros, Salt . Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção


Las Amigas de Yoli son la unió de Muna Maklouf, Ana G. Aupi i Mònica Guiteras,La seva proposta balla entre la cançó d’autorx, la poesia i el rap feminista, bevent de la música d’arrel llatinoamericana així com de la cançó protesta. La posada en escena acústica i crua, només amb guitarra i veu(s) encarna l’abraçada col·lectiva de les lluites i dona espai a missatges i veus silenciades, per a treure’ls enfora i visibilitzar-los. En aquest sentit, una de les seves cançons que més ha sonat i girat arreu és l’homenatge «A Berta Càceres», enregistrada sense pretensions a l’estudi d’un amic, i que va acompanyar les marxes en denúncia de l’assassinat de l’activista indígena lenca a Hondures.

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

2 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 23/10/2021
Precioso
Se creó un espacio precioso, lleno de fuerza y reivindicación. Tuve las lagrimas en la garganta a la vez que la risa en todo el cuerpo.
Lidia
24/10/2021
Opinião verificadaAssistiu o 23/10/2021
GENIAMUY RECOMENDABLE
Emocionante, divertido, duro, triste y fuerte. Recomendable 100% ir a ver a Las Amigas de Yoli. No te pueden dejar indiferente... Canciones de lucha y de búsqueda constante. Gracias!!!
Fan
24/10/2021

Partilhar!

Organizado por

ATENEU COMACROS DE SALT

Ver detalhes