LLUÍS GAVALDÀ I JOAN PAU CHAVES

LLUÍS GAVALDÀ I JOAN PAU CHAVES

Ver bilhetes
LLUÍS GAVALDÀ I JOAN PAU CHAVES

LLUÍS GAVALDÀ I JOAN PAU CHAVES

VOILÀ!. Cos, 74. Ver mapa


O evento foi cancelado.

Este evento foi cancelado pelo promotor pelo seguinte motivo:

Disculpeu les molèsties.

Se compraste um bilhete para este evento procedemos à sua devolução. Além disso, enviámos um email para o email que utilizaste ao fazer a compra, com toda a informação.

Descrição

Al mes de maig, van actuar a Voilà, exhaurint les entrades en pocs dies i a dos mesos vista del concert.

No volem que ningú es quedi fora!

És per això que hem decidit que l'últim concert que viurem aquest estiu a l'exterior de la Torre Lluvià de Manresa sigui aquest!

Lluís Gavaldà, veu de Els Pets i Joan Pau Chaves, teclat de la mateixa banda, pujen a l'escenari de Voilà a la Lluvià per fer-nos gaudir d'una nit única per acomiadar-nos de l'estiu de la millor  manera.

Sona la cançó’ és un recorregut sentimental a través de les cançons que han acompanyat la trajectòria musical de Lluís Gavaldà, un homenatge sentit a la música que ha estimat i li ha fet d’aixopluc emocional des de ben petit, quan encara tenia cabell, fins al dia d’avui. Acompanyat del seu aliat, còmplice i company durant més de vint anys, Joan-Pau Chaves, Gavaldà ens proposa un viatge melòdic salpebrat d’anècdotes, vivències i sobretot peces pròpies i alienes (algunes inèdites, moltes de conegudes) per tal de compartir amb l’audiència el seu amor incondicional i apassionat cap a la màgia de les cançons.

* Podreu sopar coques abans, durant o després del concert.

* Per garantir que estigueu junts a la mateixa taula cal que compreu les entrades juntes.

En cas que hi hagi alguna persona que vulgui afegir-se a la vostra taula després d'haver fer la compra envieu-nos un mail a entrades@voila.cat i farem el possible per poder afegir-la.

Neste caso o promotor não especificou a política de acesso a menores, se tiveres qualquer dúvida incentivamos-te a entrar em contacto diretamente com ele.

Partilhar!

Organizado por

VOILÀ!PRO

Ver detalhes