MARINA ROSSELL

MARINA ROSSELL

Ver bilhetes
MARINA ROSSELL

MARINA ROSSELL

Teatre El casal d'Amer. Rambla Monestir. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

La Marina Rossell, en aquest nou disc, 300 crits, segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf... Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.
Però la Marina no abandona mai la seva part més personal, més íntima: la creativa.

I en aquest disc, el vint-i-cinquè de la seva trajectòria, hi trobem temes casi confessionals com “Guardo el dubte” o “Morir d’un llamp”. O la cançó que dona títol a aquest treball, “300 crits”, que assenyala els crits nascuts de totes les emocions humanes: crits de goig, de desesper, crits interminables que, a vegades, travessen la naturalesa.
Descobriu-lo, exploreu-lo, escolteu-lo: trobareu una Marina diferent, atrevida, i que, un cop més, ens captiva, ens sorprèn.

“No me’n penedeixo de res. Ho he pagat, ho he esborrat, oblidat, tant me fa el que hagi estat”, Edith Piaf.
“Has sentit dins del teu pit tres-cents crits? Crits oblidats, crits plens de pols, crits esverats, crits desbordats, tres-cents crits”, Marina Rossell.

Política de aceso

Este evento não tem nenhuma restrição para aceso a menores de idade.

Vídeo

5 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 13/02/2022
Concert ple d'emoció i empatia
Mariana Rossell, una veu excel·lent i Xavi Lloses, un pianista extraordinari. Un repàs dels darrers 3 àlbums de Marina Rossell: 300 crits ; Cançons de la resistència ; Tribut a Moustaki.
Joan Carles (Girona)
15/02/2022
Opinião verificadaAssistiu o 13/02/2022
Impressió
Genial
Pere
14/02/2022
Opinião verificadaAssistiu o 13/02/2022
Bon concert. I divertit!
Em va agradar molt, a part de la seva veu la Marina és molt divertida. I el pianista, un 10. El que m'hi va sobrar va ser la gravació que va posar amb la seva veu. No calia, ella ja ho omple tot.
Maite
14/02/2022
Opinião verificadaAssistiu o 13/02/2022
Actuació de Amer
Nosaltres ens va agradar molt
Joan Renart
14/02/2022
Opinião verificadaAssistiu o 13/02/2022
Un concert fantàstic
La vila d'Amer ahir a la tarda va viure uns moments excepcionals amb el concert de la Marina Rossell La Nostra Diva de la Cançó Catalana. Un duet fabulós : la veu pura com l'aigua de les muntanyes de Ler mais la Marina i el talent del pianista Xavi Lloses ..... Ahir aquests grans artistes van tenir el públic a la butxaca ...... Enhorabona .... Visca Amer
Maryse Agont I Marty
14/02/2022

Partilhar!

Organizado por

Ajuntament d'Amer

Ver detalhes