No entenc els homes

No entenc els homes

Ver bilhetes
No entenc els homes

No entenc els homes

L'autèntica. Carrer Martí 18. Ver mapa

8/01/2023

19:00

Compra os teus bilhetes

Alumnes autèntica

8,00 €

Entrada General

16,00 €

Per a entitats

13,00 €

Preço final. Gastos de gestão incluidos.

Total 0,00 €

Descripção

Una obra de teatre documental  sobre què significa ser home, explicada per homes 


Què els passa als homes davant el context actual? Com se senten en un moment històric on la seva figura està al punt de mira i comença a esquerdar-se? 


Aquest espectacle no pretén donar respostes tancades sobre el tema sinó generar disparadors i interrogants que ens permetin pensar-nos des d’altres llocs socials possibles.   

"No entenc els homes" va de sentiments, resistències i contradiccions. És una obra de teatre documental que evidencia com es perceben els homes a ells mateixos, i on el 98% del text escènic són els relats dels participants d’una investigació de llarga durada amb un enfocament antropològic. 

Verónica Pallini ha realitzat més de 30 entrevistes a homes cisgènere en les ciutats de Buenos Aires i Barcelona, 5 focus groups amb, aproximadament, 50 participants en total, entre ambdues ciutats. A Barcelona, s’han convocat dos laboratoris de treball en els quals es va plasmar en un pla performatiu i teatral el que es va reflexionar en les trobades.  

Després de deu mesos d’assaig i treball entre la directora i els intèrprets, neix aquesta obra de teatre documental que intenta obrir un espai on els homes relatin les seves vivències individuals i col·lectives.


Fitxa artística:

Autoria i Direcció: Verónica Pallini

Intèrprets:

Carles Anglada
Jordi Gil
Javier Osuna
Sebastià Tomás
Miguel Poch
Ángel Serna

Disseny de llums: Mattia Russo

Agraïments: Alejandro Nató, Silvia Najul, Mario Maeso, Martin Moura, Guillermo Aguilar, Xavier Montañe, Leo Daiuto i Vivi Tellas. 


Oficina tècnica: Joana Gispert 

Art gràfic: Carlos Daniel Aguilar

Premsa i comunicació: Elena G.Ruiz

Reportatge fotogràfic: Lara M. Pascual 

Regidoria: Carmen Holguera


És una producció de: L´autèntica Teatre


Política de aceso

Este evento não tem nenhuma restrição para aceso a menores de idade.

Vídeo

53 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 6/11/2022
Excepcional y necesario
Interpretaciones muy reales, de verdad. El tema es absolutamente necesario, te hace reflexionar desde el principio hasta el final, revisando tu propio constructo. La recomiendo mucho para todos los p Ler mais blicos, incluidos adolescentes.
Javier C
7/11/2022
Opinião verificadaAssistiu o 6/11/2022
Genial!!
Muy buen espectáculo y muy buenas actuaciones! El tema me ha encantado, un punto de vista diferente sobre los efectos en los hombres del actual movimiento feminista
Esther
7/11/2022
Opinião verificadaAssistiu o 30/10/2022
Agradable, divertida, profunda
Tractant-se d'un tema tan apli, controvertit i amb infinitat de visions, es fa una proposta alegre, divertida, fresca i sobre dades reals, que en cap moment fibrolitza ni deixa de tenir en compte la i Ler mais portància del tema en la societat actual. Un tema queens interpela i ens interfereix a homes i dones! Bona proposta!
Maria Farriol
2/11/2022
Opinião verificadaAssistiu o 23/10/2022
Opinión
Tener la experiencia de ver una obra de teatro documental, abordando un tema que nos invita a la reflexión en cuanto al género masculino, proyectado en esta ocasión en 6 versiones diferentes, con act Ler mais res extraordinarios, ha sido una experiencia única, dónde podemos valorar su calidad humana, porque a final de cuentas no debemos juzgarles bajo ideas que generalicen este sexo que resulta tan humano y maravilloso como el femenino. Por su aportación y su actuación me pongo de pie.
Diana América
26/10/2022
Opinião verificadaAssistiu o 23/10/2022
Buen tema y bien tratado
Encuentro que la directora ha mostrado momentos originales que té hacen reflexionar y los actores han sabido transmitirlo. Se disfruta!!
Maria
25/10/2022
Carregar mais

Partilhar!

Organizado por

L'autèntica Teatre

Ver detalhes