Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Ver bilhetes
Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Pep Sala & La Banda del Bar (25 anys)

Luz de Gas. carrer de Muntaner, 246, 08021 Barcelona . Ver mapa


Venda online encerrada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descrição

Per primera vegada, després de 25 anys, podrem tornar a veure junts dalt l’escenari, a tots els músics que amb Pep Sala al capdavant, van formar LA BANDA DEL BAR.  Banda llegendaria i alter ego del grup SAU, que va funcionar només durant els dos anys  que SAU va estar inactiu, realitzant els seus coneguts “anys sabàtics”.

En aquest concert seguiran la tradició d’oferir-nos dues parts ben diferenciades. Una bàsicament acústica, on els aromes celtes agafaran protagonisme amb el violí de la fantàstica Simone Lambregts i una segona més elèctrica, on les guitarres esmolades conviuran amb la potent base rítmica que creen en Quim "Benítez" Vilaplana, en Pep Sánchez i en Ramon Altimir.  

Coincidint en que enguany es celebren 25 anys del disc “Paranys de la Memòria”,  el proper 7 d'octubre a la Sala Luz de Gas, tenim la oportunitat única, de tornar a reviure en directe PEP SALA & LA BANDA DEL BAR.

PEP SALA & LA BANDA DEL BAR,  ens va oferir un total de 3 discs, "Paranys de la Memòria" , format per "Mardi Gras" i "Històries d’Old John",  que juntament amb "Fins que calgui"  contenen un munt de cançons, que han passat a formar part de la historia musical del nostre país. "La Taverna d’Old John",  "La Balada de la Banda del Bar", "La Força de les armes", "Ningú ens mourà d’aquí", o "Petjades a la sorra",  en són només una petita mostra, 

En els propers dies,  anirem desvetllant més informació i membres de La Banda del Bar, que seràn presents en aquest ÚNIC CONCERT.

Neste caso o promotor não especificou a política de acesso a menores, se tiveres qualquer dúvida incentivamos-te a entrar em contacto diretamente com ele.

Vídeo

12 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu em 7/10/2022
Excel·lent!
Excel·lent com sempre en Pep!
Joan
19/10/2022
Opinião verificadaAssistiu em 7/10/2022
Magnífico
Lo pasé muy bien. Emotivo y magnífico
Ana Belén
10/10/2022
Opinião verificadaAssistiu em 7/10/2022
Són la meva família
Són la meva família i em van salvar la vida, amb ells sempre m'ho passo molt bé
Núria
9/10/2022
Opinião verificadaAssistiu em 7/10/2022
Una gran velada con Pep Sala i la banda del Bar
Concierto íntimo y entrañable, con un sonido excepcional. Una noche para el recuerdo. El servicio de bar perfecto.
Carme
8/10/2022
Opinião verificadaAssistiu em 7/10/2022
Pep Sala i La banda del Bar
Gran concert. Sonen molt bé i la música és qualitat. I ja passen dels 60 anys. També Luz de Gas és una bona sala. Molt emotiu, amb cançons que no s'havien cantat mai en directe, i molts records de mé Ler mais de 25 anys passant-ho bé amb la música. Artístes, mestres i sanitaris són les persones més importants.
Josep
8/10/2022
Carregar mais

Partilhar!

Organizado por

PEP SALA

Ver detalhes