Sunwatchers + see night (solo) en Barcelona

Sunwatchers + see night (solo) en Barcelona

Ver bilhetes
Sunwatchers + see night (solo) en Barcelona

Sunwatchers + see night (solo) en Barcelona

Sala VOL. Carrer de Sancho de Ávila, 78. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

"Illegal Moves" (Trouble in Mind Records, 2019) és el nou treball de Sunwatchers, quartet de Brooklyn que fa del caos una virtut: psicodèlia, avant-jazz, desert blues i una mica de punk són els ingredients d'una banda que sembla voler posar música al final del capitalisme, amb un só catàrtic i revolucionari. Ideal per una nit electoral, sens dubte. 

Escolta "Illegal Moves":

https://sunwatchers.bandcamp.com/


see night és el projecte indie rock de Linda Sao (San Francisco), que ja ha compartit escenari amb artistes com Bonnie Prince Billy, Rogue Wave, Widowspeak, Lady Lamb, John Vanderslice, The Pack A.D. i més. Linda, actuant en solitari, transforma el so catàrtic i dinàmic de la band en una versió més íntima i crua, combinant la seva guitarra elèctrica amb la seva veu evocadora. Tot un plaer tenir a la Linda obrint per Sunwatchers!


Amb aquest concert, la gent d'Aloud Music és retroba amb l'esperit dels mítics concerts de l'Stereodiet Club, cites que van succeïr a mitjans i finals de la passada dècada, on la ciutat es va trobar amb bandes de directe impactant com ara Valina, Barzin, This Aint Vegas, Dartz!, Yndi Halda, Surrounded, Rosolina Mar, Logh, Haram ..

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

Partilhar!

Organizado por

Aloud Music

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações