Tiestes (Estrena Mundial)

Tiestes (Estrena Mundial)

Ver bilhetes
Tiestes (Estrena Mundial)

Tiestes (Estrena Mundial)

Capçalera del Circ (Accés per Rambla Vella). Rambla Vella, 2, 43003 Tarragona. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

de la Cia. Grumelot (Madrid)


Sinopsi

Experiència immersiva a partir del mite grec dels germans Tiestes i Atreo. La veu d'una dona guia a un reduït grup d'espectadors en un viatge al centre de l'horror que permet espiar a Tiestes en un cotxe, ballar música electrònica en una discoteca, entrar en un jacuzzi o ser testimoni d'un violent assassinat. Els espais, intervinguts per la ficció, es despleguen davant l'espectador, que pot explorar-los lliurement desafiant les lògiques de la narrativa teatral clàssica. 

Castellà i anglès amb sobretítols. 75 min


Fitxa artística

Coordinació del projecte: Iñigo Rodríguez-Claro i Carlota Gaviño. Direcció: Iñigo Rodríguez-Claro. Text original: Carlota Gaviño. Ajudant de direcció: Javier L. Patiño. Assistència a la direcció artística: Carlos Pulpón. Composició musical original i música en directe: José Pablo Polo. Intèrprets: José Juan Rodríguez, Juan Ceacero i Lluna Issa Casterà. Veu en off: Carlota Gaviño. Disseny d’Il·luminació: Pablo Rodríguez Seoane. Audiovisuals i disseny gràfic: La dalia negra [Bentor Albelo i Javier Rojo]. Producció i Distribució: XperTeatro [Lorenzo Pappagallo].

Producció de Grumelot (Madrid) en coproducció amb FITT_noves dramatúrges i CC Conde Duque i amb el suport de Clásicos en Alcalá.


Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

6 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 26/06/2019
Desmontando a los clásicos
Descoloca, desmonta ... Te abduce y estás dentro de ella. Pero ojo con el aforo, se puede ir de las manos con mucho público. El marco en Tarragona ideal.
Nair
24/08/2019
Opinião verificadaAssistiu o 26/06/2019
BRUTAL
Impresionante, cambiante, divertida, y creo que si te dejas llevar puedes entrar dentro de la obra como nunca, no os cortéis!!!
Montse
28/06/2019
Opinião verificadaAssistiu o 26/06/2019
Desmontando a los clásicos
Atrevida, te sumerge en un clima de pasión y odio.
Nair
27/06/2019
Opinião verificadaAssistiu o 26/06/2019
Rituals de proximitat
Ritual i catàrtic, el Tiestes que hem vist sedueix des de la més generosa proximitat. Treball d'equip intel.ligent i emocionant. Benvingudes les pràctiques artístiques contemporànies en l'espai patrim Ler mais nial. Que tornin.
Maite Blay
27/06/2019
Opinião verificadaAssistiu o 26/06/2019
Un gran momento
No tiene pegas. Una magnífica compañía con un gran espectáculo y para guinda el espacio natural escogido. Lastima q solo hayan sido dos funciones.
Rafael
27/06/2019
Carregar mais

Partilhar!

Organizado por

Sala Trono Armanyà

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações