Zebrass a Terrassa

Zebrass a Terrassa

Ver bilhetes
Zebrass a Terrassa

Zebrass a Terrassa

Sala La Rasa 64. Carrer La Rasa, 64. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

ZEBRASS

Des que van iniciar el seu camí a principis del 2012 a Vilanova i la Geltrú, ZeBRASS ha anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper destacat i especial.  

La banda, integrada per 11 músics, es caracteritza per acostar als carrers i escenaris ritmes originals Jamaicans passats pel peculiar filtre de brass band. Zebrass és aire fresc i ritme ballable, una banda que altera la normalitat allà on va.

L’espectacle que es presenta és un resum de la trajectòria personal dels seus membres, temes propis de música reggae i ska i algunes de les versions que parteixen d’alguns clàssics del gènere.

Tot això ho podem amanir amb alguna sorpresa com ara els Beatles. Totes aquestes produccions presentades entre el 2019 i 2020 amb les temàtiques “ZMB Mixtapes” i el nou album “Som Pell”. 

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

3 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 11/12/2020
Zebrass geniales, La Rasa 64, tb geniales
Es una pena que haya habido tan poca respuesta de la población. Los músicos estubieron geniales, muy animados y muy buena mísuca y versiones. El poder tomar una copa, todo un gustazo. Repetiría sin Ler mais uda. Me tocó subir a casa corriendo, por el toque de las 22h, pero encantada
Teresa
12/12/2020
Opinião verificadaAssistiu o 11/12/2020
Gran nit.
En aquests temps tan durs, ens van fer passar una molt bona estona. Gràcies!
Carolina
12/12/2020
Opinião verificadaAssistiu o 11/12/2020
Música carregada d'energia!
Transmeten felicitat i bon rollo, toquen de putamare!
Montse
12/12/2020

Partilhar!

Organizado por

SALA RASA 64

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações