El Diluvi

El Diluvi

Eintrittskarten ansehen
El Diluvi

El Diluvi

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Karte ansehen

27/11/2020

22:00

Kaufe Deine Eintrittskarten

Anticipada

10,00 €

Ausverkauft

Endpreis. Inklusive Verwaltungsgebühren.

Beschreibung

ATENCIÓ: canvi d'horari 20.00 h 


Presenten Els Amants
L'Ovidi com a brúixola i l'amor com a bandera
25 anys de vacances 


Divendres 27 de novembre - 20.00 h – CAT
T: 12 € / A: 10 € / AC: 6 €

El Diluvi és un grup que arrossega passions allà on va. Amb el mateix rigor i professionalitat que sempre, amb la voluntat de fer un pas més en el seu camí artístic, únic i inimitable, busquen nous escenaris. Ara, allunyats dels concerts festius a l’aire lliure, de Festes Majors i de Festivals, el Diluvi busca proximitat, apropar-se a l’espectador sense perdre el missatge. En una situació tan complicada per al mercat musical, és moment que els artistes del món de la música i els del teatre reinventen noves fórmules i busquen nous escenaris, per crear nous espectacles. El Diluvi sempre hi és, en aquesta recerca, i l’espectacle que us proposa és un concert amb els millors temes del grup, alguns dels millors covers de l’Ovidi i una mica més de poesia, perfavor. 

Els Amants és poesia, poesia dita, parlada, poesia escènica, teatral, poesia visual, poesia musical, instrumental, directa al cor, directa a l’emoció, directa a l’ànima del que ja s’estima a l’Ovidi i del que encara no sap que el començarà a estimar. I tot això ho fem perquè volem. Perquè de voler a volar només hi ha una lletra que balla. I el diluvi les fa ballar totes. I amb alegria. 


Flora Sempere: cantant; Jordi Bernabeu: percussió; Andreu Ferre: caixa; Daniel Garcia: bateria; Lluc Llorens: acordió; Jesús Rodríguez: guitarra; David Payà: violí

www.eldiluvi.cat 
Facebook: /elDiluviOficial
Instagram: @eldiluvi

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

Centre Artesà Tradicionàrius

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren