MECONIO + GIANTE

MECONIO + GIANTE

Eintrittskarten ansehen
MECONIO + GIANTE

MECONIO + GIANTE

CAFÈ DEL TEATRE. Carrer Roca Labrador, 2 bis 25003 LLEIDA. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Meconio son  Dèlia, guitarra i veu, i  Leti, bateria i veu. No els hi agraden les etiquetes tot i que molta gent les troba molt properes al moviment Riot Grrrl per les seves consignes feministes i crits en contra de la violència masclista i sistema patriarcal. Per sort, però, les seves reivindicacions no es queden només aquí i xisclen també en contra del capitalisme i altres mals que ens acompanyen en el nostre llarg camí anomenat vida.


El projecte gasteiztarra Giante neix el 2016 com la cerca d'una manera de plasmar les inquietuds internes a través de la música.
Posant sobre la taula les influències dispars de cada component i prenent com a punt de partida l'interès comú pels sons propers al posthardcore, troben el resultat a “This Is Fine” (Cosmic Tentacles 2018), el seu primer treball.
Després de girar prop de dos anys gràcies a aquest treball i portant tots els llocs i experiències d'aquest temps a la motxilla, tornen a emprendre el procés de cerca, aquesta vegada per intentar trobar el seu so i aportació propis.
A la recerca d'aquesta identitat, acudeixen a un eusquera que senten més proper durant el procés de creació de manera gairebé instintiva i, a la primavera del 2021, es posen en mans de Karlos Osinaga per gravar “Hamaika” (Bonberenea Ekintzak 2021).
La duplicitat de la paraula “Hamaika” en basc (a més del número onze, significa multitud, varietat, incomptable…) reflecteix a la perfecció el que ha suposat aquest disc.
Del concret als abstracte, del tema únic a la varietat, del blanc i negre al color.
Onze cançons, onze històries, onze vivències, onze imatges.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

CAFÈ DEL TEATRE

Details