DESESCALADA RIOT - Panellet + F.A.N.T.A.

DESESCALADA RIOT - Panellet + F.A.N.T.A.

Go to tickets
DESESCALADA RIOT - Panellet + F.A.N.T.A.

DESESCALADA RIOT - Panellet + F.A.N.T.A.

Gimnàs Escola Vella. c/serra, 17. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

DESESCALADA RIOT

Panellet (Punk Dolç Terrassa)

PANELLET són ara mateix un dels millors grups de punk melòdic de tot el territori. El Power Trio de Terrassa i el seu Punk Dolç va néixer el 2015 amb un directe contundent i divertit apte per a tots els públics. "Aloha" és el seu àlbum debut gravat en l'any 2016 amb el qual han aconseguit tocar principalment per tot Catalunya i València, tenint molt bona acollida per part del públic més enllà de la seva zona de confort. Durant 2017 van gravar el seu segon LP titulat "Sputnik" mesclat i masteritzat a Ultramarinos Costa Brava, de la mà de Santi i Víctor García, així com de Bernat Sánchez (Murdok) dels estudis Tragaluz. “Sputnik” (HFMN, 2018), treball produït per Eric Fuentes (The Unfinished Sympathy) va sortir a la llum durant el 2018 i compta amb 11 cançons que mantenen les lletres fresques i desenfadades. El seu estil combina a Chixdiggit! amb Masked Intruder, el so Lookout! amb el més pop de Fat Wreck Chords! i els seus últims temes afegeixen un nou toc de nostàlgia, donant un pas endavant a nivell d'harmonia i dinamisme.

F.A.N.T.A. (Punk Rock Santa Coloma)

Coneguts com els RAMONES de Santa Coloma, F.A.N.T.A. són tot un clàssic de l’escena Punk/Pop de Barcelona. Formats al 1999, des de llavors no han parat de tocar i treure cançons d’amor i desamor inspirades pels seus referents.


Info:

Dissabte 11 de desembre

Gimnàs de l'Escola Vella (C/Serra, 7)

Ullastrell

Portes: 22.00h

Entrada: Anticipada 5€ / Taquilla 8€

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 12/11/2021
papón
vaya papón pillé
Ori
12/13/2021
Verified commentAttended on 12/11/2021
Tot genial
Nes
12/12/2021

Share it!

Brought to you by

Tropical Riot Records

Details