FESTIVAL MONOCICLE 2021

FESTIVAL MONOCICLE 2021

Go to tickets
FESTIVAL MONOCICLE 2021

FESTIVAL MONOCICLE 2021

Escola Riera de Ribes. Avinguda de l'onze de setembre,79 08810 Sant Pere de Ribes. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

El Monocicle és un cicle de música d’autor; això implica directament el concepte, però no l’estil. Per tant, la programació és molt variada, ideal per a un públic molt ampli.

Estil de música. Des del cantautor al Hiphop passant per l’electrònic. La música d’autor inclou un bon grapat de propostes amb missatge.

Impacte mediàtic. Malgrat fugir de ser un festival d’artistes de moda, creiem també en propostes de més repercussió entre el públic: combinem artistes consagrats i nous talents.

Públic. Com que el nostre públic és familiar, la programació inclou projectes infantils, per al públic jove, per a l’especialitzat i també per al públic general.

Diversitat. L’equilibri perfecte entre músics de km0 (comarca del Garraf) i músics professionals de diferents llocs de Catalunya i part de l’estranger. La diversitat de gènere. L’objectiu és sempre aconseguir l’equilibri de gènere entre tots els artistes, com també mirar la diversitat d’estils musicals.

Access policy

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats.

Es reserva el dret d'admissió.

Tant a l'accés com a l'interior del recinte s'hauran de respectar totes les mesures de seguretat, de respecte als espais i les persones i a les mesures especials "COVID 19" que especifiqui la organització del Festival. 

No es podrà accedir al recinte amb ampolles o llaunes tret de les necessàries per la cura dels nadons. 

9 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/5/2021
Nit màgica!
Vaig ser una nit màgica!!! Gràcies
Celia
09/6/2021
Verified commentAttended on 09/5/2021
Genial
Enhorabona a totes i tots els organitzadors . Ha estat un festival que no oblidaré, per tot el seu contingut i organització. Moltes gràcies!!!!
Mercè
09/6/2021
Verified commentAttended on 09/5/2021
Gràcies!!
Un gran festival, proper i ple de gent preciosa. Gràcies per fer-nos disfrutar al 100%. Organitzadors, voluntaris, tecnics, artistes, sou tots uns cracks. Us mereixeu un bon manat de paraules boniques Read more Visca el Monocicle❤️
Itziar
09/6/2021
Verified commentAttended on 09/5/2021
Excel.lent, brutal, enhorabona
M’ha encantat aquest nou format, la logistica i especialment el cartell. Quan de talent emergent i consagrat Només comentar que el sopar de divendres va quedar una mica curt, pocs entrepans i força e Read more tona d’espera. Agraïr la tasca del voluntariat i animar-vos a continuar Enhorabona i moltes gràcies
Oscar
09/6/2021
Verified commentAttended on 09/5/2021
Valoració del festival
Vull donar les gràcies, vam estar molt bé al festival. Molt bons els grups de música, el tema del so, va ser perfecte, que per a mi és molt important. Donar les gràcies a tota l'organització sobreto Read more , per fer possible aquest festival.
Cristian Real Cervigon
09/6/2021
Load more

Share it!

Brought to you by

MONOCICLE 2021

Details