FESTIVAL MONOCICLE 2021

FESTIVAL MONOCICLE 2021

Ver bilhetes
FESTIVAL MONOCICLE 2021

FESTIVAL MONOCICLE 2021

Escola Riera de Ribes. Avinguda de l'onze de setembre,79 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

El Monocicle és un cicle de música d’autor; això implica directament el concepte, però no l’estil. Per tant, la programació és molt variada, ideal per a un públic molt ampli.

Estil de música. Des del cantautor al Hiphop passant per l’electrònic. La música d’autor inclou un bon grapat de propostes amb missatge.

Impacte mediàtic. Malgrat fugir de ser un festival d’artistes de moda, creiem també en propostes de més repercussió entre el públic: combinem artistes consagrats i nous talents.

Públic. Com que el nostre públic és familiar, la programació inclou projectes infantils, per al públic jove, per a l’especialitzat i també per al públic general.

Diversitat. L’equilibri perfecte entre músics de km0 (comarca del Garraf) i músics professionals de diferents llocs de Catalunya i part de l’estranger. La diversitat de gènere. L’objectiu és sempre aconseguir l’equilibri de gènere entre tots els artistes, com també mirar la diversitat d’estils musicals.

Política de aceso

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats.

Es reserva el dret d'admissió.

Tant a l'accés com a l'interior del recinte s'hauran de respectar totes les mesures de seguretat, de respecte als espais i les persones i a les mesures especials "COVID 19" que especifiqui la organització del Festival. 

No es podrà accedir al recinte amb ampolles o llaunes tret de les necessàries per la cura dels nadons. 

9 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 5/09/2021
Nit màgica!
Vaig ser una nit màgica!!! Gràcies
Celia
6/09/2021
Opinião verificadaAssistiu o 5/09/2021
Genial
Enhorabona a totes i tots els organitzadors . Ha estat un festival que no oblidaré, per tot el seu contingut i organització. Moltes gràcies!!!!
Mercè
6/09/2021
Opinião verificadaAssistiu o 5/09/2021
Gràcies!!
Un gran festival, proper i ple de gent preciosa. Gràcies per fer-nos disfrutar al 100%. Organitzadors, voluntaris, tecnics, artistes, sou tots uns cracks. Us mereixeu un bon manat de paraules boniques Ler mais Visca el Monocicle❤️
Itziar
6/09/2021
Opinião verificadaAssistiu o 5/09/2021
Excel.lent, brutal, enhorabona
M’ha encantat aquest nou format, la logistica i especialment el cartell. Quan de talent emergent i consagrat Només comentar que el sopar de divendres va quedar una mica curt, pocs entrepans i força e Ler mais tona d’espera. Agraïr la tasca del voluntariat i animar-vos a continuar Enhorabona i moltes gràcies
Oscar
6/09/2021
Opinião verificadaAssistiu o 5/09/2021
Valoració del festival
Vull donar les gràcies, vam estar molt bé al festival. Molt bons els grups de música, el tema del so, va ser perfecte, que per a mi és molt important. Donar les gràcies a tota l'organització sobreto Ler mais , per fer possible aquest festival.
Cristian Real Cervigon
6/09/2021
Carregar mais

Partilhar!

Organizado por

MONOCICLE 2021

Ver detalhes