NÚRIA GRAHAM + SÚPER GEGANT

NÚRIA GRAHAM + SÚPER GEGANT

Go to tickets
NÚRIA GRAHAM + SÚPER GEGANT

NÚRIA GRAHAM + SÚPER GEGANT

Mas de Sant Marcell . Mas de Sant Marcell, Cornudella de Montsant. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

El tercer disc de Núria Graham arrenca acomiadant-se de la seva Irlanda natal per endinsar-se en una espècie d'arbre genealògic on es confonen els personatges reals i els inventats. Així, hi trobem la seva àvia Marjorie, la qual mai va conèixer, una misteriosa Shirley o la trista bevedora Hazel; tres dones que segueixen ampliant la llista de personatges memorables que han anat apareixent en les seves cançons, i d’altres veus per a les quals Núria Graham actua gairebé com una mèdium: el seu oncle Niall Graham, autor de la cançó "No Returning", o els seus amics Power Burques, als quals respon a "Toilet Chronicles". "Marjorie" arriba després d'estar girant des dels 16 anys per tot l'estat, de tocar les seves cançons en països com els Estats Units, Anglaterra, Alemanya, Portugal, Suècia, República Txeca o França, en el seu millor moment com a intèrpret i compositora.


Súper Gegant és l’univers de guitarres, distorsions, reverbs, ecos i delays del Claudi Herreros, el Miquel Bernis i el Marcel Mercadé.
¿Cançons entre soroll o soroll entre cançons? Súper Gegant són cançons directes i contundents. Melodies pop embolcallades per hammonds, sintetitzadors i sobretot guitarres. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com The Velvet Underground o The Jesus and Mary Chain.
Part de la història que Súper Gegant explicaven a les entrevistes del seu primer disc era la d’un grup que havia tocat molts pals i jugat amb molts colors al local d’assaig, Un treball que un disc tan afilat i boirós com el Camina i Oblida no permetia veure del tot. El segon disc de la banda obre part d’aquest ventall d’influències que sempre han conviscut amb el grup.


25 de setembre a les 18
Mas de Sant Marcell
Cornudella de Montsant

Entrades: 22 €
Inclou tast de vi
Obertura de portes 18:30 h

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

5 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/25/2020
Molt bé
Tot ben organitzat
Marta Gimenez
09/28/2020
Verified commentAttended on 09/25/2020
Una
Mica de fred
Eva Font
09/27/2020
Verified commentAttended on 09/25/2020
ninguja indicación y una hora de retraso
el evento estaba indicado a las afueras de un pueblo, y google maps guiaba por otro lado del río por un camino en mal estado. Había varios coches perdidos por esos caminos sin saber dónde ir porqué n Read more pusieron ninguna señal en el desvio de la carretera, ni nota sobre como llegar en la web. El concierto empezó una hora tarde, y nadie subir al escenario para informar a los espectadores que estabamos esperanto. Organitzación muy memorable.
Carla
09/27/2020
Verified commentAttended on 09/25/2020
Para repetir
Los artistas me gustaron mucho. La música no sonaba muy bien. El lugar precioso. La organización muy buena
Rosa
09/26/2020
Verified commentAttended on 09/25/2020
Organització
La organització d'aquest concert no pot estar en millor de les valoracions, tan per la seguretat amb el covid com per la reorganització que van haver de fer pel temps.
Marta
09/26/2020

Share it!

Brought to you by

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Details