NÚRIA GRAHAM + SÚPER GEGANT

NÚRIA GRAHAM + SÚPER GEGANT

Ver entradas
NÚRIA GRAHAM + SÚPER GEGANT

NÚRIA GRAHAM + SÚPER GEGANT

Mas de Sant Marcell . Mas de Sant Marcell, Cornudella de Montsant. Ver mapa

25/09/2020

18:30

Compra tus entradas

Núria Graham + Súper Gegant

22,00 €

Precio final. Gastos de gestión incluidos.

Total 0,00 €

Descripción

El tercer disc de Núria Graham arrenca acomiadant-se de la seva Irlanda natal per endinsar-se en una espècie d'arbre genealògic on es confonen els personatges reals i els inventats. Així, hi trobem la seva àvia Marjorie, la qual mai va conèixer, una misteriosa Shirley o la trista bevedora Hazel; tres dones que segueixen ampliant la llista de personatges memorables que han anat apareixent en les seves cançons, i d’altres veus per a les quals Núria Graham actua gairebé com una mèdium: el seu oncle Niall Graham, autor de la cançó "No Returning", o els seus amics Power Burques, als quals respon a "Toilet Chronicles". "Marjorie" arriba després d'estar girant des dels 16 anys per tot l'estat, de tocar les seves cançons en països com els Estats Units, Anglaterra, Alemanya, Portugal, Suècia, República Txeca o França, en el seu millor moment com a intèrpret i compositora.


Súper Gegant és l’univers de guitarres, distorsions, reverbs, ecos i delays del Claudi Herreros, el Miquel Bernis i el Marcel Mercadé.
¿Cançons entre soroll o soroll entre cançons? Súper Gegant són cançons directes i contundents. Melodies pop embolcallades per hammonds, sintetitzadors i sobretot guitarres. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com The Velvet Underground o The Jesus and Mary Chain.
Part de la història que Súper Gegant explicaven a les entrevistes del seu primer disc era la d’un grup que havia tocat molts pals i jugat amb molts colors al local d’assaig, Un treball que un disc tan afilat i boirós com el Camina i Oblida no permetia veure del tot. El segon disc de la banda obre part d’aquest ventall d’influències que sempre han conviscut amb el grup.


25 de setembre a les 18
Mas de Sant Marcell
Cornudella de Montsant

Entrades: 22 €
Inclou tast de vi
Obertura de portes 18:30 h

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información