Pupil·les

Pupil·les

Go to tickets
Pupil·les

Pupil·les

Casal de l'Olivera. Carrer Onze de Setembre, 20, 43777 Els Guiamets, Tarragona. See map

11/19/2022

19:00

Select your tickets

Pupil·les

18,32 €

Final price. Management fees and non-attendance insurance included

Total 0,00 €

Description

Pupil·les és un grup valencià de música rap, format per Natàlia Pons i Mireia Matoses i el deejay Rule (Joan Rodríguez). Naix a València l'any 2014 trobant el seu hàbitat de cultiu en el barri de Benimaclet. El seu estil es defineix com a rap feminista, amb influències d'altres estils com el punk i el reggaeton. Entre els seus referents estan Obrint Pas, La Gossa Sorda o Aspencat. Quant a referents femenins, destaca La Mala Rodríguez, com també Gata Cattana. Les seues lletres es caracteritzen per ser reivindicatives i literàries, amb missatges feministes clars i directes.

Enguany presenten el nou disc Tot i res de la ma del productor Mark Dasousa, un viatge per històries personals que es poden emmarcar dins els conceptes d’amor, sexe i amistat; i que sorgeix de la voluntat de fer homenatge al poeta Joan Vinyoli. El grup ha evolucionat del rap cap al pop, deixant-nos ritmes més ballables i cançons plenes d’optimisme i ritmes obertament festius.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

Share it!

Brought to you by

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Details