Pupil·les

Pupil·les

Ver entradas
Pupil·les

Pupil·les

Casal de l'Olivera. Carrer Onze de Setembre, 20, 43777 Els Guiamets, Tarragona. Ver mapa

19/11/2022

19:00

Compra tus entradas

Pupil·les

18,32 €

Precio final. Gastos de gestión y seguro de no asistencia incluidos

Total 0,00 €

Descripción

Pupil·les és un grup valencià de música rap, format per Natàlia Pons i Mireia Matoses i el deejay Rule (Joan Rodríguez). Naix a València l'any 2014 trobant el seu hàbitat de cultiu en el barri de Benimaclet. El seu estil es defineix com a rap feminista, amb influències d'altres estils com el punk i el reggaeton. Entre els seus referents estan Obrint Pas, La Gossa Sorda o Aspencat. Quant a referents femenins, destaca La Mala Rodríguez, com també Gata Cattana. Les seues lletres es caracteritzen per ser reivindicatives i literàries, amb missatges feministes clars i directes.

Enguany presenten el nou disc Tot i res de la ma del productor Mark Dasousa, un viatge per històries personals que es poden emmarcar dins els conceptes d’amor, sexe i amistat; i que sorgeix de la voluntat de fer homenatge al poeta Joan Vinyoli. El grup ha evolucionat del rap cap al pop, deixant-nos ritmes més ballables i cançons plenes d’optimisme i ritmes obertament festius.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

¡Compartir!

Organizado por

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Ver detalles