Raquel Riba Rossy al Festival Empremtes

Raquel Riba Rossy al Festival Empremtes

Go to tickets
Raquel Riba Rossy al Festival Empremtes

Raquel Riba Rossy al Festival Empremtes

Luz de Gas. Carrer de Muntaner, 246, 08021 . See map


The event has been cancelled.

This event has been cancelled by the promoter because:

A causa del coronavirus nos es imposible realizar la gira prevista de Raquel Riba Rossy

If you have bought a ticket for this event we are proceding with the refunds. We've also sent you an email with all the additional info.

Description

La Raquel Riba Rossy presenta en exclusiva el seu primer disc "El primer Canto" al Festival Empremtes.

Comptadora d'històries a través de la il·lustració i, ara, del cant. Autora del personatge de còmic Lola Vendetta. Defensora dels drets de les dones i lliurada a contar històries a través dels seus personatges, del dibuix, de l'escriptura i de la música.

Aquest disc pretén posar-li banda sonora a aquests pensaments que l'han assotat en la seva més profunda solitud durant aquests últims anys i que, a través de cançons, semblen per ventilar-se al sol. En ell habiten els personatges de les seves llums i les seves ombres, les seves angoixes i els seus goigs.

Una empremta és el segell que ens diferencia de la resta de persones, pero quan parlem d'àmbits com l'art, i en aquest cas la música, cadascú te el seu segell personal. Des del Festival Empremtes hem fet una selecció d'artistes que tenen una màgia especial i que deixen empremta allà on passen.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Share it!

Brought to you by

Faro Music

Details