Sergi Fäustino - FÄUSTINO VI o 126 cavalls

Sergi Fäustino - FÄUSTINO VI o 126 cavalls

Go to tickets
Sergi Fäustino - FÄUSTINO VI o 126 cavalls

Sergi Fäustino - FÄUSTINO VI o 126 cavalls

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

CATALÀ
Un cos en l'espai ballant de principi a fi. Una veu en off d’algú que mira i analitza el cos que es mou, el cos que balla, i que fa una immersió a l’interior d’aquest cos, a l’interior d’aquesta persona, per compartir totes aquelles vicissituds de la seva vida que l’han portat a estar davant nostre movent-se d’una manera única. Partint així de l'estrictament físic per arribar a quelcom que transcendeix el cos.

CASTELLANO
Un cuerpo en el espacio bailando de principio a fin. Una voz en off de alguien que mira y analiza el cuerpo que se mueve, el cuerpo que baila, y que hace una inmersión en el interior de este cuerpo, en el interior de esta persona, para compartir todas aquellas vicisitudes de su vida que lo han llevado a estar ante nosotros moviéndose de una manera única. Partiendo así de lo estrictamente físico para llegar a algo que transciende el cuerpo.

ENGLISH
A body in space dancing from beginning to end. A voice-over by someone who observes and analyses the body that moves, the body that dances, and who dives into the body, into the person, to share all the vicissitudes of his life that have brought him before us, moving in a unique way. Starting from the strictly physical to reach something that transcends the body.

[+ INFO]

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 02/16/2020
Maravilla de pieza!!!!
❤️
Lidia
02/17/2020
Verified commentAttended on 02/13/2020
imaginatiu i brillant
amb poques eines i molt d´esforç sobre l´escenari, dona molta energia a la sala.
Jordi Estruch
02/14/2020
Verified commentAttended on 02/13/2020
bonita
muy bonita, sus movimientos y sus reflexiones sobre el cuerpo humano y su durabilidad
Nuria Lloansi
02/14/2020

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details