Spanish Brass (a) LIVE

Spanish Brass (a) LIVE

Go to tickets
Spanish Brass (a) LIVE

Spanish Brass (a) LIVE

Casa de la Cultura. Potries. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

VALENCIÀ - Sinopsi del concert:

Spanish Brass (a) LIVE és el títol de l'espectacle, del qual posteriorment va publicar un CD, amb el qual Spanish Brass va tornar als escenaris el juny de 2020 després de tres durs mesos d'aturada motivada per la pandèmia.

Amb el subtítol "Vius i en viu", Spanish Brass reivindica la importància de gaudir de la cultura en viu i de tornar a vibrar en els concerts, gaudint els músics -també- del públic.

El repertori d'aquest concert abasta un ampli ventall d'estils, des del barroc fins a música contemporània, amb autors com a J. S. Bach, Bernstein, Albéniz, Manuel de Falla o Astor Piazzolla.

En 2020 va rebre el “Premio Nacional de Música” en la modalitat d’Interpretació que atorga el Ministeri de Cultura. El treball Spanish Brass (a) LIVE, va rebre el Premio Carles Santos 2021.


ESPAÑOL - Sinopsis del concierto:

Spanish Brass (a) LIVE es el título del espectáculo, del cual posteriormente publicó un CD, con el cual Spanish Brass volvió a los escenarios el junio de 2020 después de tres duros meses de parada motivada por la pandemia.

Con el subtítulo "Vius i en viu" (Vives y vive), Spanish Brass reivindica la importancia de disfrutar de la cultura vive y de volver a vibrar en los conciertos, disfrutando los músicos -también- del público.

El repertorio de este concierto alcanza un amplio abanico de estilos, desde el barroco hasta música contemporánea, con autores como J. S. Bach, Bernstein, Albéniz, Manuel de Falla o Azor Piazzolla.

En 2020 recibió el “Premio Nacional de Música” en la modalidad de Interpretación que otorga el Ministerio de Cultura. El trabajo Spanish Brass (a) LIVE, recibió lo Premio Carles Santos 2021.


ENGLISH - Synopsis of the concert:

Spanish Brass (a) LIVE is the title of the show, of which a CD was subsequently released, with which Spanish Brass returned to the stage in June 2020 after three months of hard work due to the pandemic.

With the subtitle "Vius i en viu" (You live and live), Spanish Brass vindicates the importance of enjoying live culture and of vibrating again at concerts, with the musicians enjoying -also- the audience.

The repertoire of this concert covers a wide range of styles, from baroque to contemporary music, with composers such as J. S. Bach, Bernstein, Albéniz, Manuel de Falla or Azor Piazzolla.

In 2020 he received the "Premio Nacional de Música" in the category of Interpretation awarded by the Ministry of Culture. The work Spanish Brass (a) LIVE, received the Carles Santos Award 2021.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 08/13/2022
Encantadors i didàctics
Un quintet fabulós, els he vist en altres llocs , mai no defrauden. En especial perquè va explicant les obres que interpreten i connecten amb el públic.
Mercè Ll.
08/14/2022
Verified commentAttended on 08/13/2022
Excel·lent
Música de molta qualitat
José Enrique
08/14/2022

Share it!

Brought to you by

POTRIES MUSIC FEST

Details